Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Η σημερινή εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram
Μία φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν πέρασε απαρατήρητη.
Μία τωρινή φωτογραφία της έρχεται σε αντιπαράθεση με το όμορφο κορίτσι, που κάποτε καθήλωνε τους πάντες...


Η «ξινίλα» τής έκλεψε το στέμμα και τις άνοιξε τις πόρτες της showbiz
Η είσοδος της Τζούλιας Αλεξανδράτου στον κόσμο της ελληνικής showbiz έγινε με τρόπο επεισοδιακό, που έδειξε, θα λέγαμε, ότι το 20χρονο κορίτσι ήταν αποφασισμένο να έχει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του. Ήταν το 2006, όταν στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 (τότε είχαν αίγλη και αποτελούσαν τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς) ένα πανέμορφο κορίτσι ανέβηκε στη γέφυρα της ομορφιάς, διεκδικώντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς».

Η ομορφιά, οι καμπύλες και το σαγηνευτικό βλέμμα του ξανθού κοριτσιού την είχαν καταστήσει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του στέμματος. Μάλιστα, για πολλούς ήταν μία τυπική διαδικασία. Ωστόσο, η βραδιά δεν κύλησε όπως θα περίμεναν οι υποστηρικτές της Αλεξανδράτου, αφού η Τζούλια φρόντισε από νωρίς να δείξει μία πλευρά του χαρακτήρα της, αυτή του αντιδραστικού κοριτσιού, που δε διστάζει να εκφράσει όσα νιώθει.  Οι γκριμάτσες δυσαρέσκειας που έκανε τη βραδιά εκείνη και τις «έπιασε» ο φακός  της στέρησαν το στέμμα (Σταρ Ελλάς εκείνη τη χρονιά είχε αναδειχθεί η Ολυμπία Χοψονίδου), το οποίο από άλλους χαρακτηρίστηκε ως αδικία και από άλλους ως λογικό.

Ο ρόλος της «ξινής» και της «σνομπ» κυνηγούσε την όμορφη Τζούλια για πολύ καιρό. Άλλωστε και η ίδια φρόντιζε να ενισχύει το προφίλ αυτό, ενώ παράλληλα έκανε τα δυναμικά της βήματα στη showbiz, δίπλα σε ισχυρά ονόματα του σταρ σύστεμ, την εποχή εκείνη.

Τα φώτα της δημοσιότητας ήταν μονίμως στραμμένα πάνω της, οι προτάσεις «έπεφταν» βροχή κι εκεί που θα πίστευε κανείς ότι η Τζούλια είχε μέλλον, ακόμη και διεθνών προδιαγραφών, αφού η ομορφιά της είχε αναγνωριστεί και από διεθνή πρακτορεία, η ίδια κάνει μία παράξενη στροφή στην καριέρα της.

Η εποχή του ροζ dvd

Η προσωπική της ζωή υπήρξε αγαπημένο θέμα των lifestyle περιοδικών, όμως, η επαγγελματική της ήταν εκείνη που πήρε τα… σκήπτρα. 

Και για ένα μεγάλο διάστημα, οι επαγγελματικές επιλογές της Αλεξανδράτου έγιναν αντικείμενο σχολιασμού και η χάρη της έφτασε, μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας.

Λίγο πριν μπει η χώρα στα μνημόνια, η Τζούλια έκανε θεαματική είσοδο στο χώρο του ροζ θεάματος, πρωταγωνιστώντας σε ένα ερωτικού περιεχομένου dvd, με παρτενέρ έναν Γάλλο σταρ του πορνό και μία… σαμπάνια. Το dvd «πουλάει» σαν τρελό, τα έσοδα είναι τεράστια και η Αλεξανδράτου μόλις άνοιξε ένα νέο κύκλο στη ζωή της, που ουδεμία σχέση είχε με τον προηγούμενο. Νέες παρέες, νέο στυλ, νέες συνήθειες, που σιγά σιγά απομάκρυναν την καλλονή που είχαμε γνωρίσει τέσσερα χρόνια πριν.

Και ο κύκλος αυτός στην ερωτική βιομηχανία έκλεισε και άνοιξε ένας νέος, αυτός της «καλής νοικοκυράς, που είναι δούλα και κυρά». Κι εντάξει, μπορεί να μην έβαλε το φακιόλι στο κεφάλι, όμως, το μοντέλο τα παράτησε όλα και ακολούθησε το σύζυγό της, Κριστιάν Καρποζήλο στην Αυστρία. Και ήταν τόσο αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, που άλλαξε μέχρι και όνομα και πλέον συστηνόταν ως… «Ιουλία Καρποζήλου». Μάλιστα, όσο η Τζούλια απολάμβανε τον έγγαμο βίο στην Αυστρία, πίσω στην Ελλάδα γινόταν περιζήτητη μία συνέντευξή της. Και όταν εμφανίσθηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτγλου, τα μηχανάκια «πήραν» φωτιά».

Το νέο comeback

Αλλά και αυτός ο κύκλος έκλεισε και η Τζούλια με ένα διαζύγιο στις αποσκευές της επέστρεψε στην Ελλάδα. Αποφασισμένη να κάνει ένα restart στην καριέρα της. 

Μάλιστα, στη νέα αυτή φάση επέλεξε το επίθετο της Αγγλίδας μαμάς της «Χαντ», στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Αλλά μέχρι στιγμής, οι επαγγελματικές επιλογές της μοιάζουν να είναι κάτι σαν συνέχεια, πριν το γάμο της, αφού και πάλι πραγματοποιεί εμφανίσεις που υπολείπονται αισθητικής, σε διάφορα κέντρα.

Ωστόσο, δεν είναι οι επιλογές της αυτές που γίνονται αντικείμενο σχολιασμού. Η εικόνα της άλλοτε καλλονής είναι απογοητευτική. Δεν θυμίζει σε τίποτε τον παλιό εαυτό της και η αποστεωμένη σιλουέτα της, σχεδόν σοκάρει. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η αδυνατισμένη σιλουέτα της σχολιάζεται έντονα. Έχει συμβεί και στο παρελθόν. Μόνο που τώρα, είναι η όλη εικόνα της, που δε θυμίζει εκείνο το όμορφο 20χρονο κορίτσι στα Καλλιστεία της «Σταρ Ελλάς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.