Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018



ΚΡΙΟΣ

Θέματα εκπαίδευσης, θα σας δυσκολέψουν αυτή την εβδομάδα και θα σας παρατείνουν τον χρόνο, για την ολοκλήρωσή τους. Επαγγελματικά ή ψυχαγωγικά ταξίδια, θα εμφανίσουν μικρά εμπόδια, αναγκάζοντάς σας να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Οι εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα όμως, θα σας χαροποιήσουν και θα καρποφορήσουν οι ενέργειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν. Η ανάσα που θα σας δοθεί, θα είναι ικανή για να ενεργοποιήσετε όλες σας τις δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργασίες που ήδη υπάρχουν στο προσκήνιο, μπορούν να δώσουν ένα δυνατό αποτέλεσμα, εφόσον στηρίζονται στη διαφάνεια και σε ειλικρινή συναισθήματα. Η ελλιπής επικοινωνία με τον σύντροφο σας, μπορεί να γεφυρωθεί, μέσω της διάθεσης να συμφιλιωθείτε. Δείξτε υπομονή, σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και ιδιαίτερα σε κληρονομικά ζητήματα. Κάντε την επαναξιολόγηση σας, έχοντας περισσότερα στοιχεία στα χέρια σας, ώστε να είναι εύκολη η ολοκλήρωσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απόκτηση της υλικής σας ασφάλειας, μέσω των οικονομικών σας, θα σας δώσει ένα φως να διαπεράσετε τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Οι προσπάθειες σας, ήταν πολυάριθμες, δίνοντάς σας το κίνητρο να κατακτήσετε αυτά που επιθυμείτε. Ο επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα αναδειχθεί μέσω της διπλωματικής σας ικανότητας και θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αφήστε λίγο χρόνο στην σχέση σας, να εμφανίσει την αιτία που δημιουργεί τις εντάσεις μεταξύ σας, η επιμονή δεν φέρει ευχάριστα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έμπνευση και η δημιουργία, θα είναι συνοδοιπόροι σας αυτή την εβδομάδα, εφόσον αντιληφθείτε τις ικανότητες σας. Η διάθεση αυτή, θα μεταφερθεί έντονα στο προσωπικό σας επίπεδο και θα διατηρήσει ήρεμες σχέσεις με τα αγαπημένα σας άτομα. Η ευαισθησία και η δοτικότητα, σας ξεχωρίζουν ως άτομα φτάνει να μην υπερβαίνετε τα όρια σας και φτάσετε σε λάθος αποτελέσματα. Η προσοχή σας, πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή στον επαγγελματικό σας τομέα, ώστε να απομακρυνθείτε από εντάσεις ή απώλειες που μπορούν να επιφέρουν οι εξωτερικοί παράγοντες.

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας, θα το προσελκύσουν κρυφές καταστάσεις που θα έρθουν στο φως και θα κάνετε ενέργειες που θα ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις. Μετριάστε την φαντασία σας, διότι μπορεί να σας απομακρύνει από αληθινά γεγονότα, παρεμβαίνοντας στο αποτέλεσμα. Οι σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον, θα διαταραχθούν και θα δεχθούν μία απομάκρυνση και η δική σας συμπεριφορά, θα την επισφραγίσει. Αφήστε τις να εξελιχθούν με μία ομαλότητα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και στην ισορροπία του, διότι μόνο έτσι θα έχετε την ικανότητα να τα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία να χτίσετε την καριέρα σας, δεν προχωράει εύκολα αυτό το διάστημα, εξαιτίας ίσως λανθασμένων επιλογών. Μπορείτε όμως, να διαπιστώσετε που υπάρχει η έλλειψη και να την ξεπεράσετε, εφόσον οι κοινωνικές σας διασυνδέσεις και η επικοινωνία σας, χτίζει τον δρόμο προς την άνοδό σας. Οι διενέξεις με κοντινά σας πρόσωπα, εξομαλύνονται και την θέση τους παίρνουν η ευχάριστη επικοινωνία. Κοντινά ταξίδια, ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, φέρνοντας ευχάριστα αποτελέσματα. Οι φιλικές συναντήσεις, θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαρίσουν την διασκέδαση, εφόσον υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η βοήθειά και η συμβουλή τους, μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα έχει το περιθώριο να σας προσφέρει οικονομική ευχέρεια και κατ’ επέκταση την υλική σας ασφάλεια. Οι κινήσεις που θα πράξετε, έχουν διπλωματικό χαρακτήρα και αγγίζουν την κοινωνική σας καταξίωση. Δείξτε όμως προσοχή, σε δικαστικά θέματα που έχετε από το παρελθόν, κάνοντας την επαναξιολόγηση σας και αποφεύγοντας τελικές αποφάσεις. Η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα ή με φιλικά, θα παρουσιάσει δυσμενείς καταστάσεις, εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων. Βάλτε τα όρια σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, χωρίς να σας παρασύρουν συναισθηματικά. Η εκπαίδευση σας και η μόρφωση, θα ενοχληθεί από προσωπικές συναισθηματικές μεταβολές, βρείτε χρόνο χαλάρωσης, αποφεύγοντας την πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θέματα, απαιτούν υπομονή μέχρι να έχουν την άνοδο που επιθυμείτε. Οι αναταράξεις που θα εμφανιστούν, θα έχουν να κάνουν με οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικές. Η ασφάλεια σας, θα δεχθεί μία επιβάρυνση και θα σας επηρεάσει την συμπεριφορά και τις σκέψεις. Μπορεί να σας εμφανίσει μία οξύθυμη και πιεστική συμπεριφορά προς τους γύρω σας, με αποτέλεσμα να διεκδικείτε με λάθος τρόπο τα κεκτημένα σας. Μην ξεχνάτε ότι είστε δυναμικά άτομα και η τόλμη που διαθέτετε μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες που στηρίζονται σε σταθερά βήματα. Οι απαντήσεις σε δικαστικά θέματα, θα είναι ευνοϊκές με το μέρος σας, αλλά δείξτε την απαραίτητη προσοχή σε ότι αφορά κληρονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες που θέλετε να κάνετε αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να γίνουν κάτω από μία επαναξιολόγηση. Για τις ήδη υπάρχουσες, η βαθύτερη ανάλυση και η διαλεύκανση σε ζητήματα που σας ανησυχούν, θα πρέπει να γίνει σε σταθερό επίπεδο, ώστε να μην δώσετε το περιθώριο να δημιουργηθούν εντάσεις. Παρασκηνιακά θέματα, θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον, όσα όμως αφορούν την σχέση σας, απαιτούν προσεχτική προσέγγιση, ώστε να μην εξελιχθούν αρνητικά. Η παρορμητική σας συμπεριφορά δεν βοηθάει στην σωστή επίλυση, δείτε με προσοχή όλα τα στοιχεία. Τα οικονομικά σας, θα έχουν την άνοδο που προγραμματίζετε και μπορεί να είναι απρόσμενου χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα ευνοηθεί από την σταθερότητα και την μέθοδο που ακολουθείτε, αλλά κάποιες ρήξεις και εντάσεις θα σας επιβραδύνουν τα σχέδια που έχετε προκαθορίσει. Οι συνεργασίες σας, θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα, εφόσον συνυπάρχετε με δυναμικές ιδέες και η επικοινωνία σας, στηρίζεται στην ευχάριστη διάθεση και στην ελαστικότητα των δύο μελών. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα είναι πιο αρμονική και η συμφιλίωση μπορεί να υπάρξει ανάμεσά σας. Στην επιφάνεια όμως, μπορεί να βγουν και κρυφές καταστάσεις, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ο τρόπος που πρέπει να τις χειριστείτε, είναι με ψυχραιμία και να ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις χωρίς εξωτερικές επιρροές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πρωτότυπες ιδέες σας, θα πάρουν θέση στον επαγγελματικό σας τομέα και θα εξυπηρετήσουν την σταθερότητά σας, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την δυναμική του χαρακτήρα σας. Η καταξίωση σας στο κοινωνικό σύνολο, επιτρέπει την εξέλιξη της καριέρας σας. Ο ελεύθερος χρόνος μειώνετε, εφόσον πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας, κυρίως στον φιλικό και στον προσωπικό σας τομέα. Οι εντάσεις και οι διενέξεις που δημιουργούνται, οφείλονται κυρίως στην έλλειψη επικοινωνίας και κοινών ενδιαφερόντων. Οι αντιξοότητες αυτές, σας αποπροσανατολίζουν από την έμπνευση και πράγματα δημιουργικού χαρακτήρα, αφήνοντας σε εκκρεμότητα σχέδια που θέλετε να ξεκινήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην προσωπική σας ζωή, σας έχουν κουράσει συναισθηματικά και σωματικά. Η εβδομάδα αυτή, θα είναι μία εβδομάδα χαλάρωσης για σας, εφόσον θα ψάξετε να βρείτε διόδους, ώστε να αποσυμφορήσετε την κατάσταση. Η διασκέδαση και οι εξορμήσεις με φιλικά άτομα, θα σας μεταφέρουν σε μία διαφορετική διάσταση, που θα δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μακρινά ταξίδια οποιασδήποτε μορφής, θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια να συνεχίσετε, ακόμα και αν έχετε προγραμματίσει μετοικίσεις στο εξωτερικό, θα είναι η αρχή για μία νέα ζωή. Η εκπαίδευσή σας, μπαίνει σε πρόγραμμα και είναι καθοριστική για το μέλλον σας. Δικαστικά θέματα ευνοούνται και σας φεύγει ένα μεγάλο άγχος, που σας επηρέαζε συναισθηματικά όλο αυτό το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.