Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Πυροβολισμοί στο Μέριλαντ: Πληροφορίες για νεκρούς



Πολλοί άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε ένα επιχειρηματικό πάρκο στο Μέριλαντ όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αρχές απάντησαν σε αναφορές για πυροβολισμούς στις 9 π.μ. τοπική ώρα σήμερα. Η επιχείρηση βρίσκεται στην περιοχή των οδών Spesutia και Perryman.

Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν πολλά θύματα, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι νεκροί ή τραυματίες. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο μιας και το «περιστατικό» βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Αυτή η είδηση έρχεται σε λιγότερες από 24 ώρες μετά από δύο ακόμα επεισόδια με πυροβολισμούς σε δύο περιοχές των ΗΠΑ. 

Ένας αστυνομικός που πυροβόλησε τέσσερις ανθρώπους στο δικαστήριο της Πενσυλβάνια την Τετάρτη και σκοτώθηκε από αξιωματικό. 

Και στο Ουισκόνσιν, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα σε ένα κτίριο της εταιρείας λογισμικού. Αυτός ο σκοπευτής πέθανε επίσης.


We can confirm there was a shooting in the area of Spesutia Road and Perryman Road. Multiple victims. The situation is still fluid. Please avoid the area. Media staging area still TBD.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.