Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Κατολίσθηση στην παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο - Τραυματίστηκε τουρίστρια

Αναστάτωση επικρατεί στην παραλία του Ναυαγίου μετά  απο κατάρευση βράχου που έγινε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Πέμπτης προκαλώντας σοκ στους λουόμενους.


Οι πρώτες πληροφορίες από αυτοπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν με το imerazante.gr ανέφεραν ότι ο βράχος έπεσε στη θάλασσα προκαλώντας έντονο κυμα που είχε ως αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν βαρκάκια και να προκληθούν υλικές ζημιές σε αυτά.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε μία τουρίστρια.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η γυναίκα μεταφέρθηκε στην περιοχή Πόρτο Βρώμης και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Αυτή τη στιγμή γίνεται καταμέτρηση του λουομένων από τα ιδιωτικά τουριστικά σκάφη που βρίσκονταν στο σημείο ενώ στην περιοχή έχει φθάσει ήδη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 8 άτομα.

Επίσης αναμένονται 8 άτομα από την πρώτη ΕΜΑΚ με Super Puma και άλλα 10 από την 6 ΕΜΑΚ Πατρών με σκύλο. Στη θαλάσσια περιοχή έχουν σπεύσει επίσης δύο σκάφη του Λιμενικού.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου ermisnews.gr, αγνοούνται τρεις λουόμενοι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.