Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Μουσουλμάνα ανέρτησε φωτογραφία με μπικίνι και δέχτηκε τέτοιο «bullying» που άλλαξε κατ’ ευθείαν θρήσκευμα



Άγριες φραστικές επιθέσεις στο Διαδίκτυο δέχεται τις τελευταίες ώρες μια μουσουλμάνα ηθοποιός και μοντέλο από την Ινδία, επειδή «τόλμησε» να αναρτήσει φωτογραφίες της με μπικίνι στο λογαριασμό της στο Instagram!



Η εξαιρετικά δημοφιλής στην πατρίδα της Σάρα Καν ανέβασε τις φωτογραφίες ενώ έκανε διακοπές στη Γκόα και το Ντουμπάι, και σε μια λεζάντα έγραψε: «Όσοι μισούν είναι συγχυσμένοι θαυμαστές».



Αλλά οι πόζες της με μπικίνι κρίθηκαν λίαν προκλητικές από κάποιους συντηρητικούς ομοθρήσκους της που της είπαν ότι «δεν είναι λευκό κορίτσι» για να ποζάρει κατ’ αυτόν τον τρόπο, ούτε γνήσια μουσουλμάνα. Και την παρότρυναν «να αλλάξει αμέσως θρήσκευμα» για να μην προσβάλλει το Ισλάμ!

«Νομίζω ότι ξεχνάς πως είσαι μουσουλμάνα… Άλλαξε θρήσκευμα γιατί στο Ισλάμ απαγορεύεται τέτοια αμφίεση», έγραψε κάποιος στην ενότητα σχολίων κάτω από την επίμαχη φωτογραφία.


«Είσαι μουσουλμάνα, να φοβάσαι τον Αλλάχ. Μπορεί να πουλά και το κορμί της, αφού ποζάρει σ’ αυτές τις αηδιαστικές φωτογραφίες», σχολίασε ένας άλλος.

Κι ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Άλλαξε θρησκεία και μετά κάνε ό,τι θέλεις. Ντροπή σου, Σάρα, ήσουν η έμπνευσή μου, αλλά τώρα σε μισώ. Ο Αλλάχ να σε τιμωρήσει γι’ αυτό ».




Η 29χρονη σταρ δεν έχει ακόμη απαντήσει στα σχόλια αυτά, αλλά στο παρελθόν έχει απαντήσει σε επικριτές της για τις σέξι φωτογραφίες της: «Σέβομαι τον καθένα από σας. Σέβομαι τις σκέψεις σας και τα συναισθήματάσας. Αλλά, παιδιά, πρέπει κι εσείς να με σέβεστε. Δεν κάνω σκόπιμα κάτι κακό».



Η Καν έχει μετάσχει στο παρελθόν στην ινδική εκδοχή του Big Brother και στη διάρκεια της εκπομπής παντρεύτηκε έναν άλλο ηθοποιό-συμπαίκτη της, για να χωρίσει δύο μήνες αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.