Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο Λιούις Χάμιλτον καθαρίζει παραλία από τα πλαστικά στη Μύκονο

Ο Βρετανός πιλότος βρίσκεται αυτό το διάστημα για διακοπές στην Ελλάδα


Ένας ακόμη λάτρης των ελληνικών νησιών και πιο συγκεκριμένα της Μυκόνου είναι ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος μετά τη νίκη του στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, επισκέφθηκε το Νησί των Ανέμων για διακοπές, για δεύτερη σερί χρονιά. Εκεί διασκεδάζει μαζί με τους φίλους του, ενώ στην παρέα του βρίσκεται και το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου. Ωστόσο, δεν παραλείπει να δείχνει την ευαισθητοποίησή του για το περιβάλλον.
Ο Βρετανός τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 καθάρισε μια παραλία γεμάτη πλαστικά σκουπίδια. Μάλιστα, ανέβασε στα social media και βίντεο από τη δράση του, μέσω του οποίου απευθύνει παράκληση στον κόσμο να μην αγοράζει προϊόντα από πλαστικό και πολυεστερικά υλικά. Όσο για τον χρόνο που χρειάστηκε για να καθαριστεί η παραλία, όπως μας ενημέρωσε ο πιλότος της Mercedes, έφτασε στις δύο ώρες.

Ο Χάμιλτον δείχνει το τελευταίο διάστημα στη δραστηριοποίηση σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως η προστασία των ζώων. Επίσης, απέχει από την κατανάλωση κρέατος. Παράλληλα, είναι πρώτος στη βαθμολογία και του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, με 24 βαθμούς παραπάνω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.