Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Τσίπρας συνάντησε στο Μαξίμου κατοίκους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά

Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι που κόστισε τη ζωή σε 91 ανθρώπους, ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τελικά κατοίκους της περιοχής στο… Μέγαρο Μαξίμου!


Πριν από μια εβδομάδα ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί στην περιοχή, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας όπου είχε συνομιλήσει αποκλειστικά και μόνο με τους άνδρες της Πυροσβεστικής που εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο Μάτι.

Η χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους κατοίκους ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της και όπως επισημάνθηκε σε αυτήν συμμετείχαν οι «συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές».

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει εποικοδομητική τη συνάντηση και σημειώνει ότι κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί.

«Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, σχεδόν τριών ωρών, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας: «Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί» έγραψε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός στο Twitter.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.