Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Αυγούστου 2018



ΚΡΙΟΣ

Μπορεί, οι έμμονες ιδέες για υποθέσεις του παρελθόντος, να σταθούν εμπόδιο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Γι’ αυτό, εξετάστε με καθαρότητα σκέψης τις απαιτήσεις που υπάρχουν, χωρίς να παρεκκλίνετε από πραγματικά γεγονότα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι αρκετά φορτισμένος και δεν είστε σε θέση, να επιλύσετε σοβαρά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια αρνητικά συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί, από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, σας εμποδίζουν να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον σας. Ασχοληθείτε, με τον εαυτό σας και ισορροπήστε την ψυχολογία σας. ‘Ίσως, η μοναχικότητα, σας οδηγήσει στον δρόμο προς την εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κατανόηση και η προσφορά βοήθειας, σε άτομα που σας ενδιαφέρουν θα είναι αρκετά σημαντική σήμερα και αυτή η διαδικασία, ίσως σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προσωπικά σας θέματα. Η ικανότητα, να αντιλαμβάνεστε και να πλησιάζετε τους γύρω σας, ενδυναμώνει την προσωπικότητά σας. Στα συναισθηματικά σας, αφεθείτε ελεύθερα, χωρίς να στέκεστε σε μικρολεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αντιξοότητες του παρελθόντος, σας έκαναν πιο υπεύθυνους και ώριμους. Τώρα, μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα πως θα πρέπει να χειριστείτε κάποια θέματα και να δώσετε τις πρέπουσες λύσεις προς την επιτυχία. Τα συναισθήματά σας, είναι αρκετά ισορροπημένα και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα άτομα που αγαπάτε και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Η τάση για μοναχικότητα, σας ωθεί να απομακρυνθείτε από τις δραστηριότητες σας και την δράση σας, στον χώρο εργασία σας. Προσπαθήστε, να διατηρήσετε την σκέψη σας σε ισορροπία και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες το επόμενο διάστημα. Αφήστε την διαίσθησή και το ένστικτό σας, να ενεργήσει κατάλληλα, ώστε να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις για την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία που θα υπάρξει στον κοινωνικό σας περίγυρο, είναι ικανή να σας στηρίξει επαγγελματικά, εφόσον αποσκοπείτε σε αυτό τον τομέα. Η εργατικότητά σας και η ελεγχόμενη σκέψη σας, θα αναγνωριστεί και θα επιβεβαιώσουν την δυνατή προσωπικότητα που έχετε. Βρεθείτε σε χώρους, με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και συζητήστε τις ανησυχίες σας, θα αποκομίσετε αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Περιορίστε την αντίδρασή σας, σε θέματα που απαιτείται σοβαρότητα, αν δεχθείτε αντιδικίες από το γύρω περιβάλλον. Η διπλωματική σας στάση, είναι ικανή να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα, σε οτιδήποτε μπορεί να εμφανιστεί. Η μέρα είναι αρκετά διφορούμενη σε προσωπικά θέματα και απαιτείται, να έχετε σταθερή σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις, είναι ικανές να σας μεταφέρουν σε ένα διαφορετικό νοητικό επίπεδο και να σας διευρύνουν τους ορίζοντες. Έχετε την ικανότητα να εξελιχθείτε και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε, φτάνει να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και εκφράστε ελεύθερα τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, σας μεταβάλλουν την διάθεση και σας επηρεάζουν συναισθηματικά. Αποφύγετε καταστάσεις που σας είναι δύσκολο να ανταπεξέλθετε, αλλά ταυτόχρονα περιορίστε την φαντασία σας, ώστε να μην διαβάλλει την κρίση σας. Οι τρίτες γνώμες, που θα υπάρξουν από αρνητικά προσκείμενα άτομα, έχουν την ικανότητα να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάλαφρη διάθεση και η απομάκρυνση από την ρουτίνα, δεν σας επιτρέπει να απαντήσετε σε σοβαρές υποθέσεις, κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα. Ζήστε την χαλαρότητα, αν αυτό μπορεί να σας γεμίσει ενέργεια για το μέλλον. Στην σχέση με τον σύντροφό σας, ίσως εμφανιστούν αρκετά απρόβλεπτα που μπορεί να σας βγάλουν από τα σχέδια σας. Μην επιμείνετε, σε λεπτομερής ελέγχους, διότι θα δημιουργήσετε εντάσεις μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς, θα φανεί έντονα σήμερα στην διάρκεια της ημέρας και θα σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε από αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον σας. Η συναισθηματική σας ασφάλεια, είναι αυτό που πρέπει να κατακτήσετε και σε επόμενο βήμα να αφοσιωθείτε στον στόχο σας. Η ανάγκη, να ψάξετε τον εαυτό σας εις βάθος, θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση που έχετε, σας βοηθάει να επιλύσετε προβλήματα επαγγελματικού τύπου. Η διαύγεια της σκέψης, σας δίνει την ευκαιρία να κατακτήσετε τους στόχους που επιθυμείτε, εδώ και καιρό. Σήμερα, έχετε όλη την καλή διάθεση, ώστε να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιχειρήστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.