Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Η Volkswagen μας… προκαλεί με teaser του νέου T-Cross! (vid)

Ένα νέο μέλος ετοιμάζεται να βρεθεί μαζί με τα T-Roc, Tiguan και Touareg στην οικογένεια των SUV της Volkswagen και η γερμανική φίρμα μας προκαλεί με teaser του design του νέου μοντέλου.




To νέο Volkswagen T-Cross, όπως θα ονομάζεται το νέο baby SUV των Γερμανών που θα μπει στη γκάμα κάτω από το T-Roc, διαθέτει μήκος 4.107 μέτρων και πατάει στην πλατφόρμα MQB, με την εταιρεία να υπόσχεται σειρά καινοτόμων λύσεων στην καμπίνα και «άφθονους για την κατηγορία χώρους».

Η VW έχει επίσης προσέξει ιδιαίτερα το κιτ ασφάλειας με το οποίο θα εφοδιάζει το νέο, αποκλειστικά προσθιοκίνητο μοντέλο (καμία επιλογή για τετρακίνηση εδώ), στο στάνταρ εξοπλισμό του οποίου βρίσκουμε σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών (Pre Crash) και σύστημα εντοπισμού εμποδίου και αυτόματου φρεναρίσματος για πεζούς και οχήματα, όπως και το Lane Assist, που προειδοποιεί για ακούσια αλλαγή λωρίδας.



Το εντυπωσιακό T-Cross θα διαθέτει νεανική εμφάνιση, με το πίσω μέρος, όπως βλέπουμε από το teaser, να εφοδιάζεται με φωτιστικά σώματα που εκτείνονται καθ’όλο το πλάτος του, ενισχύοντας την αίσθηση της στιβαρότητας.



Το νέο baby SUV, που θα κυκλοφορήσει με το διαφημιστικό σλόγκαν «I am more than one thing» («είμαι περισσότερα από ένα πράγματα»), πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του αμέσως μετά το καλοκαίρι, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Rizopoulos Post για την αποκάλυψη του νέου μοντέλου!

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.