Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Σοκαριστικό τροχαίο στην Καρδίτσα: 19χρονος έκανε αναστροφή στην μέση του δρόμου - (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυναίκα κινδυνεύει να μείνει παράλυτη, επειδή ένας 19χρονος έκανε αναστροφή μέσα στο δρόμο.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ένας 19χρονος οδηγός στην εθνική οδό Καρδίτσας-Λαμίας σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαίνεται ο οδηγός να κάνει αναστροφή επί της εθνικής με αποτέλεσμα ένα άλλο όχημα να συγκρουστεί με μεγάλη σφοδρότητα μαζί του καθώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το τροχαίο έγινε στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καρδίτσας – Λαμίας, στις 30 Απριλίου, όπως βλέπουμε στις κάμερες ασφαλείας.Ο δεκαεννιάχρονος οδηγός κάνει αναστροφή πάνω στην εθνική οδό και προκαλεί σοβαρό τροχαίο.

Δεν υπάρχει διαχωριστικό στο δρόμο και τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί 15 θανατηφόρα τροχαία. «Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει. Πρέπει να μπει μια νησίδα στα 6 – 7 χιλιόμετρα για να σταματήσουν οι συγκρούσεις» λέει στον Alpha κάτοικος της περιοχής.

Ο Γερμανικής καταγωγής οδηγός του τζιπ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καρδίτσας. Η σύζυγός του, που κινδυνεύει να μείνει παράλυτη διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.



Δείτε το βίντεο του ALPHA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.