Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Στους 100 κορυφαίους NBAer όλων των εποχών ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια απίθανη χρονιά φέτος στο ΝΒΑ, εκτόξευσε τα ατομικά στατιστικά του, το όνομα του «παίζει» για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, ενώ έδωσε το παρών σε ακόμα ένα All Star Game. 


Oι φοβερές εμφανίσεις του Greek Freak τον κατατάσσουν στους 10 καλύτερους παίκτες του κόσμου, ενώ οι διακρίσεις για τον Έλληνα φόργουορντ διαδέχονται η μία την άλλη.

Συγκεκριμένα, το SLAM ένα από τα εγκυρότερα περιοδικά στην Αμερική, κατέταξε τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, στο νούμερο 85 της κατάταξης, στη λίστα με τους 100 καλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών στο NBA!

Για τη σειρά και τη σύνταξη των 100 κορυφαίων παικτών μάλιστα συνεργάστηκαν πέρα από την ομάδα σύνταξης του γνωστού περιοδικού, άνθρωποι που γνωρίζουν το άθλημα όσο λίγοι.

Ανάμεσα τους οι δημοσιογράφοι του ESPN, Τζέι Μπάιλας, Σκουπ Τζάκσον και Ρομπ Πέρεθ, o Ρικ Τελάντερ του SLAM, ο Σι Σεράνο αρθρογράφος του The Ringer, ο πρώην NBAer Σακίλ Ο’ Νιλ, o νυν NBAer Σπένσερ Ντινγουίντι των Νετς, η σταρ του WNBA Μπρεάνα Στιούαρτ και πολλοί ακόμα.

«Το παρατσούκλι Greek Freak του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρεται στο τεράστιο άνοιγμα χεριών του (2μ.13), στο ύψος του, στα απίστευτα αθλητικά προσόντα του και τις All-Star ικανότητές του, ακόμα και ως γκαρντ.

Στα 23 του, είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Τη σεζόν 2016-17 έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που τερμάτισε στην πρώτη 20άδα σε σύνολο πόντων, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψιμάτων και μπλοκ!», είναι το αποθεωτικό σχόλιο του SLAM, για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Η επίδοση του Greek Freak είναι εντυπωσιακή, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι στη λίστα ο Ανετοκούνμπο ξεπέρασε τους Σον Κεμπ (100), Λένι Ουίλκενς (99), Σπένσερ Χέιγουορντ (98), Ντέιβ Ντεμπουσέρ (97), Τιμ Χάρνταγουεϊ (96), Καρμέλο Άντονι (95), Σίντνεϊ Μονκριφ (94), Πάου Γκασόλ (93), Πένι Χάρνταγουεϊ (92), Τζακ Τουάιμαν (91), Χολ Γκριρ (90), Χολ Γκριρ (90), Ντουάιτ Χάουαρντ (89), Κρις Ουέμπερ (88), Άλεξ Ίνγκλις (87) και Ντέιβ Μπινγκ (86).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.