Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Σάκης Ρουβάς: Υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ – Τι λέει η Κάτια Ζυγούλη



Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του europost.gr ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ρουβάς είχε δεχτεί και στο παρελθόν σχετικές προτάσεις, από περισσότερα του ενός κόμματα. Πλην όμως, μετά από περίσκεψη και προβληματισμό είχε απαντήσει αρνητικά εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Στον παρόντα χρόνο, όμως, θεωρεί ότι κλείνει έναν μεγάλο κύκλο επαγγελματικής δραστηριότητας και ότι πρέπει να εξετάσει σοβαρά την ενασχόλησή του με τα κοινά. Με αυτήν την προοπτική φαίνεται να συμφωνεί και η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του Κάτια Ζυγούλη.

Σε ό,τι αφορά τώρα την εκλογική περιφέρεια που ενδέχεται να δεχτεί τον Σάκη Ρουβά ως υποψήφιο, συζητούνται η Β’ Περιφέρεια της Αθήνας ή η Περιφέρεια Αττικής.

Η πιθανολογούμενη υποψηφιότητα του γνωστού καλλιτέχνη προκαλεί, όμως, και αντιδράσεις μέσα στον χώρο των στελεχών της ΝΔ. Και τούτο γιατί η πλειοψηφία των στελεχών υποστηρίζει ότι σε μία εποχή που η αξιοπιστία της πολιτικής έχει πέσει το ναδήρ, τέτοιου είδους κινήσεις, μπορεί μεν επικοινωνιακά να θεωρούνται επιτυχημένες, άλλα στο πεδίο της ουσίας αφαιρούν, παρά προσθέτουν, στην προσπάθεια αποκατάστασης του κύρους του πολιτικού συστήματος.

“Τι να πούμε στους Έλληνες, ότι με τον Ρουβά θα σφραγίσουμε την μεταμνημονιακή εποχή και θα ξαναχτίσουμε την Ελλάδα;” είπε χαρακτηριστικά στο europost.gr κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.


Η οριστικοποίηση της υποψηφιότητας Ρουβά αναμένεται ότι θα γίνει τους αμέσως επόμενους μήνες.

πηγή πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.