Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Τα ζώδια της Τρίτης 17 Απριλίου 2018



Κριός
Οι κοινωνικές κι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δύσκολα θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις και σήμερα.

Σήμερα στα επαγγελματικά σας καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θέλετε να κάνετε για σημαντικά θέματα των επαγγελματικών σας, γενικά σήμερα προσέξτε κάποια εσωτερική ένταση που μπορεί να έχετε. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν και να προσεγγίσετε τους άλλους με έναν διαφορετικό τρόπο για να βελτιώσετε καταστάσεις.

Ταύρος
Αν πρόκειται να ζοριστείς στο μη περαιτέρω για να είσαι με τους συγγενείς σου σήμερα, ίσως πρέπει να το αποφύγεις.

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα για θέματα που θέλετε να προχωρήσετε, αλλά και σε συνεργασίες μπορείτε να δείτε αρκετά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, εξετάστε θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε όμως σήμερα μην πάρετε ακόμα αποφάσεις για νέα σας σχέδια. Στα συναισθηματικά σας συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα που μπορεί να σας φαίνονται μπερδεμένα, προσπαθήστε να μιλήσετε περισσότερο με άτομο που εμπιστεύεστε για να ηρεμήσετε σήμερα.

Δίδυμοι
Η διάθεσή σου έχει δει και καλύτερες μέρες και είσαι πανέτοιμος να το κοινοποιήσεις σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου.

Με διαφορετική διάθεση σήμερα και θετική στάση απέναντι στους άλλους μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα επαγγελματικών σας, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες αλλά και να κάνετε νέα ανοίγματα για τα σχέδιά σας, εστιάστε στους στόχους σας. Στα συναισθηματικά σας μπορούν να ξεπεραστούν αρκετά θέματα μέσω της καλής επικοινωνίας αλλά και της κατανόησης, η διάθεση σας βοηθάει.

Καρκίνος
Μην θίξεις θέματα σχέσης που δεν λύνονται με τίποτα σήμερα, η διάθεσή σου δεν σε βοηθάει να δεις την θετική πλευρά.

Σήμερα εστιάστε σε επαγγελματικά σας ζητήματα που θα πρέπει να δείξετε αρκετή αποφασιστικότητα σε σημαντικά θέματα αλλά και να προσέξετε τη συμπεριφορά σας μέσα σε συνεργασίες και όσα θέλετε να συζητήσετε, ώστε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους. Στα συναισθηματικά σας αντιμετωπίστε θέματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή με περισσότερη διαλλακτικότητα σήμερα, προσπαθήστε να κινηθείτε με θετικό τρόπο ώστε να βελτιώσετε σχέσεις.

Λέων
Φρόντισε τον εαυτό σου και απόφυγε τις υπερβολές στο φαγητό και το αλκοόλ γιατί δεν τα σηκώνει ο οργανισμός σου.

Σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, έχετε την κατάλληλη διάθεση για να δείτε πιο ξεκάθαρα νέα σας σχέδια και να προχωρήσετε σε όσα επιθυμείτε σε αυτό τον τομέα. Επικεντρωθείτε σε όσα πρέπει να πετύχετε και ασχοληθείτε περισσότερο με υποθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. Στα συναισθηματικά σας η ευχάριστη διάθεση σας μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας σήμερα.

Παρθένος
Αν εμπλακείς σε κουβέντα για τα ερωτικά σου πρόσεχε γιατί θα έχεις την τάση να εστιάσεις δυσανάλογα στα αρνητικά και τις λεπτομέρειες.

Σήμερα στα επαγγελματικά σας αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, το σημαντικό είναι να προχωρήσετε θέματα που θέλετε να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο, ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αλλά και ασφάλειες ή οικονομικές σας εκκρεμότητες, προγραμματίστε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε με οικονομικά σας θέματα. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε αρκετά τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθήστε σήμερα να αντιδράσετε με το σωστό τρόπο ώστε και να εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα.

Ζυγός
Θα περάσεις πολύ ωραία αν δεν επιμένεις να κολλάς σε θέματα ρουτίνας. Δεν είναι ότι λύθηκαν, αλλά σήμερα μην ασχολείσαι με αυτά.

Στα επαγγελματικά σας σήμερα το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερα για συνεργασίες σας αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις που έχετε να πάρετε, μην βιαστείτε, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα για τα σχέδια σας και ακολουθήστε μία καλή στρατηγική. Στα συναισθηματικά σας σήμερα παραμείνετε θετικοί και ψύχραιμοι απέναντι σε ότι αντιμετωπίζετε, με θετική στάση μπορείτε να έχετε θετικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός
Απόφυγε τις κακιούλες και τα όξινα σχόλια απέναντι στον σύντροφό σου, τα αδέρφια σου και τα παιδιά σου.

Καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα γι’ αυτό προσπαθήστε να προγραμματίσετε καλύτερα τη μέρα σας, στα επαγγελματικά σας αρκετά είναι αυτά τα οποία αντιμετωπίζετε και θα πρέπει να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας και επιλύστε θέματα που υπάρχουν συζητώντας περισσότερο με τους άλλους, αφιερώστε τον χρόνο που χρειάζονται οι σχέσεις σας και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης
Μη περιμένεις ότι ξαφνικά θα υπάρξει απόλυτη σύμπνοια και τέλεια αλληλοκατανόηση με την οικογένεια σου, υπομονή θέλει.

Στα επαγγελματικά σας σήμερα με πιο ξεκάθαρη σκέψη μπορείτε να ασχοληθείτε με νέα σχέδια αλλά και προοπτικές που υπάρχουν, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε να αφήσετε το άγχος να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή, διασκεδάστε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε και χαρείτε τη μέρα συζητώντας για όσα σας απασχολούν.

Αιγόκερος
Πρόσεξε μήπως τα θεματάκια που θέλεις να συζητήσεις πέφτουν λίγο πιο βαριά από ότι μπορεί να αντέξει η ομήγυρη.

Σήμερα ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας θα πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά ιδιαίτερα αν πρέπει να προχωρήσετε σημαντικά θέματα, προσπαθείτε να κινηθείτε πιο ήρεμα και να αποφύγετε εντάσεις μέσα σε συνεργασίες, ο έντονος συναισθηματισμός σας μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία σήμερα. Στα συναισθηματικά σας έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα που σας κάνουν να νιώθετε περισσότερη ασφάλεια, για να επιλύσετε θέματα σχέσεων θα πρέπει να μιλήσετε ουσιαστικά για όσα σας ενοχλούν.

Υδροχόος
Το να περνάς καλά και να σκέφτεσαι όλες τις άλλες μέρες που δεν περνάς καλά δεν είναι ούτε υγιές, ούτε του χαρακτήρα σου.

Σήμερα στα επαγγελματικά σας μπορεί να υπάρξει αρκετή κινητικότητα για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα σήμερα νέες ιδέες για όσα θέλετε να προχωρήσετε, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί μέσα σε συνεργασίες αλλά και σε δεσμεύσεις, αν έχετε ακόμα εκκρεμότητες σε αυτό τον τομέα. Στα συναισθηματικά σας έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους και αυτό βοηθάει αρκετά, εστιάστε περισσότερο στο σύντροφό σας αλλά και σε αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνοντας κάποια συγκέντρωση ή έξοδο σήμερα.

Ιχθύες
Πρόσεξε μην γίνεις υπερβολικά αυστηρός άθελά σου με τους φίλους σου ή τα παιδιά σου, στην προσπάθεια σου να εκφραστείς πιο ανοιχτά.

Τα επαγγελματικά σας σήμερα κινούνται με περισσότερη ηρεμία και με ομαδικό πνεύμα μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα με τους άλλους, στα οικονομικά σας το ένστικτό σας οδηγεί και έτσι μπορείτε να έχετε να κάνετε καλύτερες κινήσεις σε αυτό τον τομέα. Στα συναισθηματικά σας η σωστή συμπεριφορά απέναντι στους γύρω σας βοηθάει αρκετά τις σχέσεις σας, είναι ιδανική μέρα ώστε να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος αλλά και να δώσετε την απαραίτητη προσοχή σε όσους αγαπάτε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.