Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

O Έλον Μασκ διέγραψε τις σελίδες Tesla, Space X και Elon Musk από το FacebookΗ επίσημη σελίδα στο Facebook της εταιρείας SpaceX «χάθηκε» σήμερα, λίγα λεπτά αφότου ο ιδρυτής της, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, δεσμεύτηκε στο Twitter ότι θα την διαγράψει, απαντώντας στην «πρόκληση» ενός άλλου χρήστη.

«Διάγραψε τη σελίδα του SpaceX στο Facebook αν τολμάς» έγραψε ένας χρήστης στον Μασκ. Και εκείνος απάντησε: «Δεν είχα αντιληφθεί ότι υπήρχε σελίδα. Θα γίνει».

Η σελίδα του SpaceX, που είχε περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια «ακολούθους», δεν είναι πλέον προσβάσιμη. Ο Μασκ ενεπλάκη στην υπόθεση της κλοπής προσωπικών δεδομένων από τον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης όταν αποφάσισε να απαντήσει σε ένα tweet του συνιδρυτή της εφαρμογής WhatsApp, Μπράιαν Άκτον.

Ο τελευταίος πρωτοστατεί στο κίνημα #deletefacebook («Διαγράψτε το Facebook») τις τελευταίες ημέρες. «Τι είναι το Facebook;» έγραφε το μήνυμα που ανάρτησε, προφανώς χαριτολογώντας, ο Ίλον Μασκ.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.