Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ευγενία Σαμαρά: Ξέρει να αναστατώνει και δεν διστάζει.

Γυναίκα με τα όλα της
Μαύρα μαλλιά και μαύρο κορμάκι. Το πιο ερωτιό χρώμα πάνω στην πιο ερωτική γυναίκα.


Την γνωρίσαμε από το Ράδιο Αρβύλα ως μία σέξι παρουσία που σπάει την αντρική μονοτονία. Μας κατέκτησε αμέσως με την ομορφιά, τις τέλειες αναλογίες και τη θηλυκότητα της. 

Μέσω των social media φροντίζει να αναστατώνει τους άντρες και να τους κάνει να χάνουν τον ύπνο τους. Η Ευγενία Σαμαρά είναι σέξι, το γνωρίζει και μας το δείχνει σε καθε ευκαιρία.

Η ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ρωτήθηκε ποια η διαφορά με τις φωτογραφίες με μαγιό, που ανεβάζει στα social media. Δεν δίστασε λοιπόν να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ανεβάζω μια φωτογραφία που θα με κάνει να αισθανθώ άβολα. Θα κάνω κάτι, μόνο εάν βρίσκω ότι υπάρχει λόγος. Έστω κι αν κάποιος άλλος δεν βρίσκει. Δικαίωμα του».


Ασχολείται όμως με τι λέει ο κόσμος για την ίδια; «Είμαι η πιο αυστηρή κριτής του εαυτού μου, γι’ αυτό και δεν υπολογίζω τι θα πουν οι άλλοι. Φτάνει να αισθάνομαι εγώ καλά», είχε δηλώσει στο Down Town Κύπρου.




Το παράπονο του Αντώνη Κανάκη από το πρώην κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, Ευγενία Σαμαρά...έβγαλαν όλο τον οχετό τους για το κορίτσι,τελικά σε αυτό τον τόπο Όταν βλέπουν κάποιον να πηγαίνει μπροστά όλοι τρελαίνονται και βγάζουν σπυριά.


Ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα, δεν δίστασε να «καρφώσει» στον αέρα το πρώην κορίτσι της εκπομπής, Ευγενία Σαμαρά.

«Θα ξεκινήσουμε με την δικιά μας, ή, μάλλον, την πρώην δικιά μας, Ευγενία Σαμαρά…», δήλωσε ο ίδιος και κατόπιν έδωσε πάσα να παίξει ένα video.

Σε αυτό, η Ευγενία Σαμαρά, γδύνεται στην κάμερα και μένει μόνο με τα εσώρουχα –είναι από το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η Εκδρομή», το οποίο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καναλιού, μια και από την πρώτη στιγμή απέκτησε φανατικό κοινό.


Αμέσως μετά το τέλος του, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Ούτε μια φορά δεν το έκανε αυτό στο “Ράδιο Αρβύλα”! Ούτε στον αέρα, ούτε πίσω από τις κάμερες». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σχολίασε πως επρόκειτο για την «τοπ-ένα-αχαριστίας».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.