Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Βαγγέλης Περρής: Υποφέραμε στον ΣΚΑΪ - Χαίρομαι που δεν υπάρχει πια στη ζωή μας



Για την τηλεοπτική του άφιξη στο Epsilon μίλησε ο Βαγγέλης Περρής, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος «κάρφωσε» τον ΣΚΑΪ για τη συμπεριφορά του απέναντι στον ίδιο και τους συνεργάτες του.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, μια απρόσμενα κακή χρονιά για μας. Όχι από πλευράς αποδοχής του κοινού, αλλά από πλευράς λειτουργίας. Περάσαμε δύσκολα, υποφέραμε, ήταν κακή χρονιά. Νομίζω δεν μας αγάπησαν ποτέ και όταν δεν αγαπάς κάτι και δεν το λες ευθέως, είναι σαν τα ζευγάρια που θέλουν να χωρίσουν…

Πέσαμε σε νέα διοίκηση που ήθελε να δείξει ότι εγώ έχω πιο φρέσκες ιδέες από την παλιά.

Όταν ήρθε η πρόταση από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, που δεν ήταν απλώς τηλεφωνήματα ήταν πιο ζεστά πράγματα, δεν το σκέφτηκα ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος. Είπαμε θα πάμε με την Άλκηστη, δεν το συζητάμε. Χαρήκαμε και ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συνέβαινε. Εδώ νιώθουμε προστασία. Δεν ήταν ωραίες συνθήκες στον ΣΚΑΪ. Μιλάω για ένα πράγμα που μας δυσκόλεψε και χαίρομαι που δεν υπάρχει πια στη ζωή μας. Θες να τον ακούσεις τον λόγο, να σου πουν «Έχουμε ένα θέμα και είναι αυτό».

Είχαμε δύο προτάσεις, αλλά δεν μπήκαμε στον κόπο να μιλήσουμε. Ευχαριστήσαμε, ήταν πολύ θετικό, αλλά μιλήσαμε κατευθείαν με την Άλκηστη. Για μας η Άλκηστη είναι κομμάτι της παρέας μας».



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.