Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Ο Βασίλειος Κωστέτσος θυμάται τις χρυσές εποχές των 90s με όλα τα τοπ μόντελ στην πασαρέλα του

Λίγο πριν την επίδειξη μόδας, στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο, ο Έλληνας σχεδιαστής κάνει βουτιά στις μεγάλες του στιγμές από το παρελθόν.
Μετά την είδηση ότι τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) έδωσαν ομόφωνα, το «πράσινο φως» στα αιτήματα της εταιρείας «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΕ», αφενός να πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο (για τις ανάγκες της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθεί και η κλίμακα ανόδου προς το μνημείο) και αφετέρου να φωτογραφηθεί και να κινηματογραφηθεί η εκδήλωση, ο Έλληνας σχεδιαστής θυμάται, μέσα από τον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ, όλα εκείνα που τον έκαναν υπερήφανο. 


«Όταν παραληρούσε η Αθήνα την στιγμή που εμφάνιζα την Τζενη ως μοντέρνα Marilyn και τον Νίκο ως μοντέρνο Clark Gable. Ιστορική στιγμή στην βίλα Καζούλη ανοίγοντας το Σοου μου! #vassilioskostetsos#jennybalatsinou #nikospapadakis#anniversary #anniversaryyear» γράφει σαν σχόλιο στην παρακάτω φωτό:
Η επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής, θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 και η διάρκειά της θα είναι 20-30 λεπτά. Θα την παρακολουθήσουν όχι περισσότερα από 200 άτομα με προσκλήσεις, η προσέλευση των οποίων θα ξεκινήσει στις 12.30 μμ. Συνολικά 30 μοντέλα θα βαδίζουν σε κυκλική διαδρομή κατά μήκος τμήματος της πλατείας, το οποίο μένει να διευκρινιστεί, καθώς το Συμβούλιο ζήτησε να κατατεθεί σχέδιο στο οποίο θα δηλώνεται το τμήμα που θα χρησιμοποιηθεί για την εκδήλωση, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση των επισκεπτών.

«Η Ελλάδα πάντα ήταν πηγή έμπνευσης μου! Η Βίκυ Κουλιανού φορώντας Το Ποιο Best SellerVassilios Kostetsos πουκάμισο Ever!!!που λάνσαρα στο Σοου μου με την Care Otis#anniversaryyear #vassilioskostetsos @vicky_koulianoy» γράφει σαν σχόλιο για τηνπαρακάτω φωτό:Η εκκίνηση θα γίνει από τη νοτιοανατολική γωνία της πλατείας, όπου θα τοποθετηθεί μια μικρή τέντα, διαστάσεων 4Χ5 μ., μπεζ χρώματος, για την αναμονή των μοντέλων, ενώ κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα ακούγεται ηχογραφημένη κλασική μουσική από τέσσερα ηχεία. Τα μοντέλα θα προετοιμαστούν εκτός του χώρου.

«Vassilios Kostetsos Couture in Supermodel Tatjana Patitz. Μια δημιουργία εμπνευσμένη απο την Κερκυραία παραδοσιακή φορεσιά και τον Έλληνα Τσολιά #vassilioskostetsos #birthday#anniversary» γράφει σαν σχόλιο για την παρακάτω φωτό:


«Απο τις Συγκλο!Στιγμες της καριέρας μου με μια απο τις ποιο Αγαπημένες μου Μούσες την Θεα Εβελίνα Παπαντωνίου σε ένα μακρινό ταξίδι στις Ινδίες μια Ιστορική στιγμή ένα Ιστορικό Σοου» γράφει σαν σχόλιο στη φωτό:
«Ο Πάντα Συγκλο!Κώστας Φραγκολιάς ανοίγοντας το Σοου μου ως «Ηνίοχος» στην συλλογή "Iniohos”» γράφει στη λεζάντα:πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.