Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2018



Αυτή την εβδομάδα η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο του Υδροχόου την Τρίτη το απόγευμα φέρνει αντισυμβατική διάθεση και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη Ηλίου αλλά και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23:05 το βράδυ. 

Η έκλειψη πραγματοποιείται μέσα στον 4ο οίκο και επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκόρπιοι είστε εσείς οι οποίοι θα επηρεαστείτε περισσότερο, (όπως όσοι έχετε τον ωροσκόπο ή γενέθλιους πλανήτες σε αυτά τα ζώδια) και αρκετές αλλαγές πρόκειται να έρθουν στη ζωή σας.

Γενικότερα σε αυτή την εβδομάδα αν και η έκλειψη φέρνει αρκετές αλλαγές πρέπει όμως να γίνουν με προσοχή, ο Δίας σε τετράγωνο δίνει τάση προς την υπερβολή, έτσι όλα θα πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερη σύνεση, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό σίγουρα φέρνει νέες ευκαιρίες, ειδήσεις, νέες ιδέες αλλά και απρόσμενα πράγματα που μπορεί να έχουν θετική έκβαση.

Το Σάββατο 17/02 με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία, αυτή η όψη μπορεί να φέρει αρκετή ψυχική ένταση αλλά και δυσκολία στην επικοινωνία, κρυφές καταστάσεις όπως και σκάνδαλα, έτσι προσέξτε όσα θέλετε να συζητήσετε αλλά και να προχωρήσετε. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να λύσετε παρεξηγήσεις και να ξεκαθαρίσετε θέματα, αποφύγετε να εκθέσετε προβλήματα σε τρίτους που δεν γνωρίζετε καλά.

Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων όπως και ο Ήλιος και έτσι προσέξτε πώς διαχειρίζεστε πληροφορίες αλλά και όσα θέλετε να προχωρήσετε, μπορεί ο Ερμής να σας δώσει μεγάλη δημιουργικότητα και φαντασία, όμως σε θέματα που αφορούν οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά και με σταθερή ψυχολογία.

Σε πολιτικό επίπεδο αυτή η έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου μας επηρεάζει πολύ σαν χώρα, η Ελλάδα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου έτσι μεγάλες αλλαγές μας περιμένουν, ιδιαίτερα στην πολιτική και στην κυβέρνηση που επηρεάζει ο Δίας χρειάζεται καλή διαχείριση σε πολιτικά ζητήματα, ο Δίας στον Σκορπιό έτσι κι αλλιώς μπορεί να φέρει υπερβολές και κακή διαχείριση, χρειάζονται ανακατατάξεις και όλα αλλάζουν στα πολιτικά δρώμενα με την έκλειψη αυτή να λειτουργεί καταλυτικά για την κυβέρνηση. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού όμως μπορεί να φέρει και απρόσμενα πράγματα τα οποία μπορούν να έχουν και θετικές εξελίξεις.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα η ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο επηρεάζει τις συναναστροφές σας με τους άλλους, φιλικές σας σχέσεις όπως και προοπτικές που υπάρχουν, σίγουρα αυτή η έκλειψη σας φέρνει ευκαιρίες ώστε να δείτε αρκετά πράγματα διαφορετικά, όσον αφορά τις σχέσεις σας με όσους συναναστρέφεστε αλλά και στα επαγγελματικά σας αρκετά πράγματα μπορούν να αλλάξουν, εκμεταλλευτείτε καλές επαφές αυτό το διάστημα ώστε να προχωρήσετε σχέδια που έχετε. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας που ο Δίας μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες και έξοδα, όπως και στον τομέα των ερωτικών σας είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κινηθείτε με περισσότερη ισορροπία, αποφεύγοντας να είστε παρορμητικοί.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σας και έχει έρθει η ώρα για πραγματικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας, έχετε δουλέψει σκληρά για την επιτυχία και τώρα έχει έρθει η στιγμή ώστε να αναγνωριστούν όσα έχετε κάνει. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κινηθείτε ισορροπημένα σε αυτό τον τομέα ώστε να κάνετε σωστά βήματα που θα αποδώσουν πολύ θετικά για την πορεία της σταδιοδρομία σας, σε συνεργασίες είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κινηθείτε με σταθερότητα, βάζοντας τα όρια που πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί σε νέες προτάσεις και να εξετάζετε καλύτερα όσα σας προτείνουν. Στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να κινηθείτε με ήρεμη ψυχολογία, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα όμως θα πρέπει να το κάνετε με το σωστό τρόπο, ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές συνέπειες, είτε αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, είτε συνεργασίες.

Δίδυμοι

Νέες ευκαιρίες αλλά και προοπτικές έρχονται με την ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15/02 που πρόκειται να φέρει ανανεωτικές αλλαγές στη ζωή σας, αρκετά πράγματα που μπορεί να θέλετε να κάνετε τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορείτε να βρείτε καλύτερα τον τρόπο να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν. Αν σκέφτεστε πράγματα που αφορούν την εκπαίδευση, να καταρτιστείτε σε κάτι καινούργιο στον τομέα των επαγγελματικών σας, κάποια νέα συνεργασία ή κάποιο ταξίδι αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να πετύχετε τέτοιου είδους ζητήματα, όπως και ότι αφορά νομικά θέματα έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουν. Θα πρέπει όμως να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και ιδιαίτερα την διατροφή σας, που ο Δίας μπορεί να σας φέρει κάποια τάση για υπερβολή σε αυτό τον τομέα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά σε οικονομικά ζητήματα, η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τέτοιου είδους θέματα, διαχειριστείτε σωστά νέα σας σχέδια που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση, όπως και σε επενδύσεις που θέλετε να κάνετε θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες ώστε να έχετε περισσότερα κέρδη, όμως θα πρέπει να προσέξετε αρκετά αυτή την περίοδο τα ρίσκα που μπορεί να θέλετε να πάρετε. Προσπαθήστε πρώτα να ισορροπήσετε θέματα τα οποία τρέχουν στα οικονομικά σας πριν προβείτε σε κάτι νέο, όπως και στον τομέα των ερωτικών σας προσπαθήστε να διαχειριστείτε θέματα που υπάρχουν και τα συναισθήματά σας που θα τονίσει η έκλειψη αυτή. Ο Δίας επίσης μπορεί να σας ωθήσει σε αρκετό συναισθηματισμό, αλλά και βιαστικές αποφάσεις γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

Λέων

Η έκλειψη ηλίου στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επηρεάσει προσωπικές σας σχέσεις αλλά και συνεργασίες, έτσι σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να σκεφτείτε καλά όσα επιθυμείτε να κάνετε από δω και πέρα και όσα θέλετε να αλλάξετε. Το σίγουρο είναι πως θέλετε νέα πράγματα και να αλλάξετε υπάρχουσες καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω, ο τρόπος όμως που θα το κάνετε μετράει πολύ και είναι αυτό που θα φέρει το αποτέλεσμα που ζητάτε. Καλό είναι να μη δράσετε παρορμητικά, αν κάποια υπάρχουσα σχέση σας περνάει δυσκολίες, προσπαθήστε να βρείτε τη λύση παρά να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, όπως και σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας φροντίστε να υπάρχει σωστή και καλή επικοινωνία που θα βελτιώσει αρκετές καταστάσεις. Ο Δίας σας κάνει να θέλετε περισσότερη σταθερότητα, γι’ αυτό φροντίστε περισσότερο νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε και ισορροπήστε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Παρθένος

Θέλετε να πετύχετε αρκετά πράγματα αυτό το διάστημα και να βελτιώσετε τη γενικότερη πορεία της ζωής σας και η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει αρκετές αλλαγές για σας αλλά και ευκαιρίες, επηρεάζει γενικότερα θέματα της καθημερινότητας, την εργασία αλλά και την υγεία σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα μπείτε στη διαδικασία να αναζητήσετε νέα πράγματα αλλά και να βάλετε νέες βάσεις σε όσα θέλετε να πετύχετε, το σημαντικό είναι να εστιάσετε στη σωστή επικοινωνία που ο Δίας κάπως επηρεάζει μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Είναι σημαντικό να βάλετε ως στόχο να βελτιώσετε την υγεία σας, τη διατροφή σας και να κάνετε θετικές αλλαγές για να νιώσετε εσείς καλύτερα. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να ισορροπήσετε καταστάσεις, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα και άτομα που μπορεί να έχετε απομακρυνθεί.

Ζυγός

Η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου την Πέμπτη 15/02 θα επηρεάσει αρκετά την ερωτική σας ζωή, τις σχέσεις σας γενικότερα αλλά και επιθυμίες και νέα σχέδια που έχετε. Νέες ευκαιρίες στον τομέα των ερωτικών σας θα παρουσιαστούν, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις όμως θα πρέπει να έχουν σταθερές βάσεις, αν είστε σε κάποια σχέση ήδη θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, όμως θα πρέπει πρώτα να είστε σίγουροι για όσα πραγματικά επιθυμείτε. Η έκλειψη επηρεάζει επίσης και τον τομέα των παιδιών, έτσι αν έχετε παιδιά αλλαγές μπορεί να έρθουν στη ζωή τους και να αποφασίσουν να κάνουν νέα πράγματα, όσοι επιθυμείτε τη δημιουργία οικογένειας αυτή έκλειψη εντείνει ακόμα περισσότερο αυτή την επιθυμία, έτσι αρκετοί μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε αυτό το θέμα και να πάρτε την απόφαση για να προχωρήσετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι τα οικονομικά σας, που ο Δίας μπορεί να φέρει παραπάνω έξοδα και επιθυμίες αυτή την εβδομάδα. Στα επαγγελματικά σας αρκετά είναι αυτά που μπορεί να σας απασχολήσουν, όμως προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο κινείστε ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15 Φεβρουαρίου σας επηρεάζει αρκετά, φέρνοντας αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά το σπίτι σας, οικογενειακά ζητήματα αλλά και γενικότερα τον τρόπο διαβίωσης σας. Έτσι αρκετά αλλάζουν σε αυτούς τους τομείς και αρκετές είναι οι αλλαγές που αφορούν το χώρο του σπιτιού σας, αλλάζοντας αρκετά πράγματα, κάνοντας κάποια μετακόμιση, επισκευές ή αγοράζοντας κάποιο καινούργιο ακίνητο. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η έκλειψη σας βοηθά να βάλετε τις απαραίτητες βάσεις για να αλλάξετε θέματα που αφορούν θέματα ακινήτων αλλά και οικογενειακά ζητήματα, αν υπάρχουν κάποια θέματα με κοντινά σας πρόσωπα προσπαθήστε να βρείτε την κατάλληλη λύση για να βελτιώσετε θέματα που υπάρχουν και εστιάστε στην καλή επικοινωνία. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και στον τομέα των οικονομικών σας, θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά νέες ευκαιρίες και να αποφύγετε όσο γίνεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα τις υπερβολές αλλά και βιαστικές ενέργειες, σκεφτείτε πιο σταθερά πριν δράσετε.

Τοξότης

Η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σας αρκετά και έτσι μπορείτε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα όσα θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, ώστε να πετύχετε στόχους αλλά και οι φιλοδοξίες που καιρό έχετε. Νέες ευκαιρίες αλλά και προτάσεις μπορούν να εμφανιστούν σε αυτό τον τομέα, όμως θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας γιατί αυτή η έκλειψη μπορεί να σας κάνει λίγο πιο αντιδραστικούς, έτσι και με κοντινά σας πρόσωπα αυτό το διάστημα προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται, αν αντιμετωπίζετε κάποια ζητήματα μέσα σε αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί. Γενικά θα πρέπει να εξετάσετε καλά νέες ενέργειες που θέλετε να κάνετε αλλά και ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και νέες αγορές, ναι μεν αυτή η έκλειψη θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες όμως θα πρέπει να εξετάσετε καλά αν όντως είναι αυτό που ζητάτε. Ο Δίας τονίζει κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν με οικονομικά ζητήματα, συναισθηματικές εκκρεμότητες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση τέτοιου είδους θεμάτων.

Αιγόκερως

Στις 15 Φεβρουαρίου η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, αρκετές μπορεί να είναι αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και βέβαιοι σε αποφάσεις που έχετε να πάρετε, όπως και στις οικονομικές σας συναλλαγές, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με έγγραφα ή νομικές υποθέσεις καλό είναι να είστε λίγο προσεκτικοί, όμως μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα θέματα που θέλετε να προχωρήσετε. Εστιάστε στη διαίσθησή σας που αυτό το διάστημα μπορεί να σας βοηθήσει, σίγουρα αυτή η έκλειψη σας φέρνει νέες ευκαιρίες στον τομέα των οικονομικών σας και μπορείτε να έχετε περισσότερα κέρδη μακροπρόθεσμα, όμως κινηθείτε προσεκτικά με σταθερά βήματα, αποφύγετε να κάνετε βιαστικές ενέργειες το διάστημα αυτό, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες όμως κινηθείτε ισορροπημένα στην επαφή σας με τους άλλους. Η έκλειψη επίσης θα επηρεάσει θέματα που αφορούν ακίνητα αλλά και το σπίτι σας, έτσι αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς ή κάποια αγοραπωλησία μπορεί να σας έρθουν οι κατάλληλες ευκαιρίες και να προχωρήσετε καλύτερα τέτοιου είδους ζητήματα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα η έκλειψη ηλίου στο ζώδιό σας φέρνει μεγάλες αλλαγές για εσάς και την κατάλληλη ενέργεια ώστε να προχωρήσετε πλέον θέματα τα οποία καιρό θέλετε, έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα αλλά και αποφασιστικότητα για να προχωρήσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας ώστε να πετύχετε στόχους αλλά και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε προσωπικές σας σχέσεις, διεκδικώντας πλέον όσα πραγματικά σας αξίζουν. Σε επαγγελματικά θέματα βέβαια κινηθείτε ακόμα με προσοχή, μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε περισσότερα με το να κάνετε προσεχτικά βήματα, στα οικονομικά σας ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε έξοδα αλλά και σε συναλλαγές όπως και νέες κινήσεις που θέλετε να κάνετε.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να επαναξιολογήσετε αρκετά πράγματα με την έκλειψη ηλίου στις 15/02 στο ζώδιο του Υδροχόου να τονίζει παρελθοντικά ζητήματα αλλά και όλα όσα θέλετε πλέον να απαλλαγείτε. Είναι σημαντικό όμως να προσπαθήσετε να σκεφτείτε πιο ήρεμα πάνω σε όσα θέλετε να αλλάξετε, μπορείτε να αποκοπείτε από δυσάρεστες καταστάσεις, είτε αφορούν σχέσεις είτε οικονομικά βάρη, όμως θα πρέπει να κινηθείτε με αρκετή υπομονή, οι βιαστικές επιλογές δεν φέρνουν θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά νέα σας σχέδια, νομικές υποθέσεις αλλά και νέες συνεργασίες, σε αυτούς τους τομείς κινηθείτε με προσοχή. Μπορεί να θέλετε να κάνετε αρκετά αυτό το διάστημα, όμως θα πρέπει να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν αφορά και οικονομικά σας ζητήματα είναι η κατάλληλη περίοδος να προετοιμάσετε αλλαγές, όμως μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέα πράγματα αν δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Φροντίστε όσο γίνεται το άγχος σας που μπορεί να εντείνει αυτή η έκλειψη και βρείτε νέους τρόπους να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.