Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Πωλείται το «καταφύγιο» της Γκρέτα Γκάρμπο στη Σουηδία

Η Γκρέτα Γκάρμπο συχνά αναζητούσε καταφύγιο από τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ σε μία απλή κατοικία στο νησί Ινγκαρό της Σουηδίας, κοντά στη γενέτειρά της, Στοκχόλμη.


Το σπίτι που ήταν κάποτε ιδιοκτησίας του αδερφού της πωλείται τώρα με τιμή εκκίνησης περίπου 3,3 εκατ. ευρώ (32 εκατ. σουηδικές κορώνες).

Οι υπεύθυνοι πώλησης της κατοικίας ελπίζουν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «παράγοντας» Γκάρμπο θα βοηθήσει στην εκτόξευση της τιμής του ακινήτου, όπως συνέβη πρόσφατα και με διαμέρισμα της θρυλικής ηθοποιού του Χόλιγουντ στο Μανχάταν, το οποίο πωλήθηκε μέσα σε ένα μήνα από τη δημοσίευση της αγγελίας.

Η παραθαλάσσια κατοικία στο νησί της Σουηδίας σε έκταση 2,6 στρεμμάτων, είναι περιτριγυρισμένη από δέντρα σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο που πρόσφερε στην ηθοποιό την απομόνωση που επιζητούσε, κάθε φορά που την επισκεπτόταν.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.