Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε ο Θοδωρής Μιχόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος, πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.


Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή, στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέχρι πρόσφατα υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε εργαστεί επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική και στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ενώ αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Εποχή».

Στην ΕΡΤ, διετέλεσε αρχισυντάκτης για χρόνια δελτίων ειδήσεων και υπήρξε η ψυχή πολλών επιτυχημένων δημοσιογραφικών εκπομπών.

Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και από θέσεις ευθύνης σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες.

Συλληπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Έφυγε ένας σπάνιος δημοσιογράφος ανέφερε ο πρωθυπουργός 

 Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.