Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία

Επιβεβαίωση ότι οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με την αστική τάξη και τα επιτελεία της αποτελούν οι συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με τον Πακιστανό πρέσβη.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «pakistantoday.com.pk», το προηγούμενο διάστημα ο Ν. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πακιστανό πρέσβη, για την οποία η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Στη συνάντηση ο Πακιστανός πρέσβης σκόπευε να λύσει «παρεξηγήσεις» και να υπογραμμίσει τις μεγάλες υπηρεσίες της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Καταγράφεται επίσης ότι ο πρέσβης ενημέρωσε τον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Πακιστάν. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ν. Μιχαλολιάκος, στο φόντο της δολοφονικής ρατσιστικής επίθεσης ενάντια στους Πακιστανούς εργάτες στον Ασπρόπυργο, είπε ότι η ΧΑ δεν υποστηρίζει τέτοιες «βίαιες ενέργειες».

Δεν είναι όμως μόνο η συνάντηση του Πακιστανού πρέσβη με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Χθες έγινε γνωστή και η συμμετοχή του φασίστα υπόδικου βουλευτή Ηλ. Παναγιώταρου σε γιορτή της πακιστανικής πρεσβείας, μετά από πρόσκληση του πρέσβη. Μετά την εκδήλωση, σε συζήτηση που καταγράφεται σε βίντεο με Πακιστανό διπλωμάτη, ο Παναγιώταρος επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος αναφέρει ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν»  και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή με κατηγορίες για επιθέσεις...».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.