Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Επίθεση αγνώστων στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη – Η ανακοίνωση της ΝΔ

Αγνωστοι άνδρες προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επίθεση καταδίκασε η παράταξη με ανακοίνωσή της.


Οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία της πρόσοψης των γραφείων, που βρίσκονται στο ισόγειο, πιθανότατα με μία παλέτα που βρέθηκε στο σημείο. Το πρωί, στελέχη του κόμματος που πήγαν στα γραφεία είδαν της υλικές ζημιές και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την αστυνομία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν τα Γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη.

Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί ότι στην χώρα υπάρχει πια γενικευμένη ανομία την οποία ενθαρρύνει με την ανοχή της.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική, γιατί το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη είναι σημαντικότερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΣΥΡΙΖΑ».



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.