Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για αυτό το σαββατοκύριακο;


ΚΡΙΟΣ

Μέσα στο διήμερο θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης διαχείρισης των πόρων σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σας καλεί να επανεξετάσετε τις ανάγκες σας και να βάλετε ένα μέτρο στα έξοδα σας, ενώ φέρνει και ευκαιρίες επέκτασης.   Και στον ερωτικό τομέα σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και να βάλετε γερά θεμέλια, ενώ όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι, ενδεχομένως να εστιάσετε στα αρνητικά μόνο και να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Για να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, θα πρέπει να το τολμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εργασιομανείς Ταύροι θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά επειδή θα είναι εποικοδομητικό το τρέξιμο, δεν θα σας φανεί. Μπορεί να έχει όμως θέματα το ταίρι σας, οπότε ασχοληθείτε με τον γάμο σας καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί την επανεξέταση θεμάτων που σας απασχολούν και είναι ιδανική ευκαιρία για επιλύσετε τα όποια προβλήματα.   Την Κυριακή, θα έχετε μια ευχάριστη συνομιλία οι ελεύθεροι με ένα νέο πρόσωπο και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας εξαιτίας μιας πολλά υποσχόμενης σχέσης που τείνει να δημιουργηθεί. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας και να εκφραστείτε δίχως αναστολές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ρίχνετε πολύ μεγάλο βάρος στα ζητήματα της καθημερινότητας και περνά ο χρόνος χωρίς να απολαμβάνετε τις στιγμές, εξού και η πεσμένη σας ψυχολογία. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, να ενδυναμώσετε την υγεία σας και να κάνετε περισσότερα πράγματα που σας ευχαριστούν.   Τους ελεύθερους, μπορεί να σας γοητεύσει ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερο από εσάς και ο προβληματισμός σας θα είναι μεγάλος, όχι όμως ότι θα σας εμποδίσει να ζήσετε το ειδύλλιο. Σχέση/γάμος δέχεται τις δυναμικές επιρροές Σελήνης, Ερμή και Κρόνου και μπορούν να επιλυθούν πολλά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέοι έρωτες, παράλληλες σχέσεις και η χαρά της ζωής θα σας απασχολήσουν κυρίως μέσα στο διήμερο και τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί την έναρξη ενός ερωτικού ειδυλλίου, μπορεί όμως να σημαίνει και το τέλος μιας σχέσης που δεν σας ικανοποιεί. Όπως και να έχει, δεν πρόκειται να βαρεθείτε..   Την Κυριακή μπορείτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να πάρετε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεστε είτε για ανάπαυλα, είτε για την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση, μπορείτε όμως και να μην κάνετε απολύτως τίποτα και να χουχουλιάσετε αραχτοί. Αποφύγετε το junk food.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είστε αρκετά ευδιάθετοι, υπάρχουν όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν, ωστόσο αν έχετε τη διάθεση, είναι μια καλή στιγμή για να επιλυθούν. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ενδυναμώνει την ανάγκη σας να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις.   Την Κυριακή, μπορεί να σας πιάσει έντονη διάθεση για ψυχαγωγία και βόλτες και θα περάσετε όμορφα αν αποφασίσετε να κάνετε μια εκδρομή ή μία έξοδο για καφέ, φαγητό ή ποτό. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι και εννοείται την κατανάλωση αλκοόλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι, μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας καθώς το τελευταίο διάστημα σας έχουν «φάει» οι υποχρεώσεις, επειδή όμως έχετε και κάποιες στιγμές που δεν είστε και πολύ κεφάτοι, ενδεχομένως να πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας για να βγείτε από το σπίτι. Ωστόσο, προβλέπονται όμορφες στιγμές αν το αποφασίσετε.   Την Κυριακή όση κι αν είναι η θέληση σας για να τακτοποιήσετε το σπίτι, θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους, να δώσετε έμφαση στην ξεκούραση, ώστε να μην νιώθετε εξαντλημένοι με το ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί αν δεν προσέξετε και αφεθείτε στο να σας παρασύρει η καταναλωτική σας μανία και η τάση σας για σπατάλες, μπορεί να περάσετε μεν ένα όμορφο διήμερο, στη συνέχεια όμως, μια πίκρα θα την πάρετε όταν διαπιστώσετε το έλλειμμα στο πορτοφόλι σας. Οι γενημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, είστε πιο προσγειωμένοι και κρατάτε άμυνες.   Επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα την Κυριακή ευνοούνται και μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις με αδέλφια, να κάνετε ένα ταξίδι αστραπή και να επισκεφτείτε αγαπημένα πρόσωπα που ζούνε μακριά σας. Οι ελεύθεροι, αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, κάτι καλό μπορεί να προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά μιας ανατροπής που έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας και ξεκινήστε ένα καινούριο εγχείρημα βασιζόμενοι από εδώ και στο εξής αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας προκαλέσει μια αναστάτωση και σε κάποιες φάσεις θα μετανιώσετε για ορισμένες επιλογές σας.   Η σχέση σας επηρεάζεται από τις επικρατούσες συνθήκες της ζωής σας και όσο αφήνεστε έρμαια των συναισθημάτων σας, τόσο θα βυθίζεστε και θα απομακρύνεστε από το ταίρι σας. Την Κυριακή αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα εξελίσσονται ομαλά οι υποθέσεις σας, ενδεχομένως όμως να υπάρχουν κάποια κολλήματα όσον αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια και πρέπει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Παρόλα αυτά, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε και πράγματα για τον εαυτό σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και την ψυχική σας ευεξία.   Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει άμεσα καθώς περνά στο ζώδιό σας το βράδυ του Σαββάτου και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Ιδανική στιγμή για να κουβεντιάσετε με το ταίρι σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας και ακόμα πιο ιδανική για γάμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είστε πιο ήρεμοι εφόσον έχετε βάλει σε τάξη κάποια πράγματα που σας προκαλούσαν άγχος και μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή με τους φίλους σας, δεν αποκλείεται όμως σε κάποιες φάσεις να σας πιάσει και μια μελαγχολία αν αναπολήσετε τα παλιά. Επικεντρωθείτε στο παρόν και μη ξεχνάτε πως κάποτε θα αναπολείτε και αυτές τις στιγμές.   Την Κυριακή θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας, οι ελεύθεροι όμως, θα θέλετε να κάνετε κάτι ενδιαφέρον που θα σας ξεκουράσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε το γεγονός ότι ακολουθεί η Δευτέρα. Κινηματογράφος, φαγητό, ή ένα ποτό με φίλους, είναι το ιδανικό κλείσιμο εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολλά στο μυαλό σας, το κυριότερο όμως είναι η σταδιοδρομία σας και αυτή η Νέα Σελήνη θα εντείνει την ανάγκη σας να βρείτε κάτι καλύτερο που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Μέσα στο διήμερο, είτε ταξιδέψετε, είτε αποφασίσετε να παραμείνετε στην πόλη, αφιερώστε χρόνο σε εσάς.   Μια καινούρια φιλία ξεκινά και σας δίνει μεγάλη χαρά το γεγονός ότι βγαίνετε έξω από το δικό σας πλαίσιο και δοκιμάζετε καινούριες εμπειρίες. Αρμονία και ευχάριστα γεγονότα λοιπόν στον τομέα της φιλίας, ενώ στον ερωτικό, είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση, χωρίς ωστόσο να σας επηρεάζει ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα από ένα ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς η για λόγους σπουδών, θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, η οποία θα αλλάξει ριζικά μέσα σε λίγους μήνες. Επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν δεν πρέπει να σας ρίχνουν το ηθικό, καθώς ξεκινά ένας νέος κύκλος με περισσότερες ευκολίες και λιγότερα δράματα. Δώστε έμφαση στις επαφές σας με την οικογένεια.   Αν σκοπεύετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, είναι ιδανική εποχή καθώς ευνοούν και οι θερμοκρασίες σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε χρώμα στους τοίχους. Με γήινους τόνους και ζεστά υφάσματα, θα δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον χώρο σας, που θα αποπνέει θαλπωρή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.