Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Μάνδρα Αττικής: Εντοπίστηκε 17ος νεκρός. Η σορός ανασύρθηκε μέσα από μπάζα.



Οι Αρχές δεν γνωστοποίησαν αν πρόκειται για δηλωμένη εξαφάνιση ούτε το φύλο του θύματος... 
Τη σορό ενός ακόμη ανθρώπου που έχασε την ζωή του στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική ανέσυραν πριν από λίγο δυνάμεις της Πυροσβεστικής που συνεχίζουν τις έρευνες στην Μάνδρα. 

Όπως δήλωσε ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος Κ. Γιόβας η σορός, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ανήκει σε άντρα ή γυναίκα και αν πρόκετιαι για δηλωμένο αγνοούμενο, βρέθηκε μέσα σε επιχείρηση, που έχει γεμίσει με μπάζα και φερτά υλικά. 

Ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται για τα σωστικά συνεργεία  στην περιοχή της Μάνδρας καθώς υπάρχουν ακόμη τέσσερις δηλωμένοι αγνοούμενοι, ενώ χθες εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του πλημμυρισμένου του σπιτιού στη θέση Γεφυράκι ακόμη ένας άντρας. Πρόκειται για έναν απ’ αυτούς που αναζητούσε η Πυροσβεστική αλλά για πολλές ώρες δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον χώρο.



Η τραγική λίστα των θυμάτων συνεχώς αυξάνεται Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 17 νεκρά άτομα εκ των οποίων (5 γυναίκες, 11 άντρες και μένει να ταυτοποιηθεί η 17η σορός). 

-Ηλικίες αναφέρονται μόνο σε όσους έχουν ταυτοποιηθεί ή για όσους υπάρχει κατά προσέγγιση εικόνα: 

Νεκρός 50χρονος άντρας εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες και ανασύρθηκε από το υπόγειο του σπιτιού του στο Γεφυράκι της Νέας Περάμου (περνούσε χείμαρρος μέσα από το σπίτι του και παρέμενε αγνοούμενος από προχθες) 

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε ίσως από ιδιώτες και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο (Δεν εντοπίστηκε από Πυροσβεστική, Αστυνομία ή Λιμενικό) 

Νεκρός άνδρας 30-35 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στο 5-6 χλμ. Μάνδρας -Θηβών, στη Μάνδρα Αττικής. 

Νεκρός άνδρας 70 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο οικίας στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου, στη Μάνδρα Αττικής (είναι το σπίτι που ο χείμαρρος πέρασε κυριολεκτικά μέσα από αυτό) 

Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα 95 ετών ανασύρθηκε από  εσωτερικό χώρο επιχείρησης  στην συμβολή Αγ. Αικατερίνης και Ρόκα, στη Μάνδρα Αττικής 

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στην περιοχή Αγ. Σωτήρα,  στη Μάνδρα Αττικής 

Νεκρός άνδρας περίπου 30 ετών ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στο 26 χλμ., της Παλαιάς Εθνικής Οδού Μάνδρας –Θηβών. 

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στην περιοχή Ψαλίδι, στη Μάνδρα Αττικής 

Νεκρή γυναίκα 95 ετών ανασύρθηκε από οικία επί της οδού Στρατηγού Ρόκα στη Μάνδρα Αττικής.

Νεκρός άντρας περίπου 50 ετών ανασύρθηκε από το Λιμενικό στην θαλάσσια περιοχή του Λιμένα Ελευσίνας. 

Νεκρός άντρας περίπου 80 ετών ανασύρθηκε από το Λιμενικό από την θαλάσσια περιοχή των ΕΛ.ΠΕ. στο Ασπρόπυργο. Νεκρός άντρας περίπου 45-50 ετών ανασύρθηκε από προαύλιο χώρο επιχείρησης στο 2–3 χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Μάνδρας – Θηβών. 

Νεκρός άντρας περίπου 60-65 ετών ανασύρθηκε από προαύλιο χώρο επιχείρησης επί της οδού Λεωνίδα Στάμου στη Μάνδρα Αττικής. Νεκρή γυναίκα 90 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικά της οικία της επί της οδού Αίαντος στη Μάνδρα Αττικής. 

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας 89 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε μέσα από την οικία του επί της οδού Αγαμέμνονος στη Μάνδρα Αττικής. 

Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το υπόγειο της οικίας της επί της οδού Κοροπούλη, στη Μάνδρα Αττικής.... 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.