Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ο Τσίπρας αποκάλυψε τη σχέση του Άδωνι Γεωργιάδη με συγκεκριμένο έμπορο όπλων



«Όλοι γνωρίζουμε ότι πέρα από τις αγαθές προθέσεις, κυκλοφορούν διάφοροι στους διαδρόμους που εκπροσωπούν συμφέροντα και φωτογραφίζονται δεξιά και αριστερά με εκπροσώπους κομμάτων σε εκδηλώσεις» ήταν το πρώτο καρφί του Πρωθυπουργού προς τον Άδωνι Γεωργιάδη που υποκαθιστά πλέον ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ συνέχισε σε ειρωνικό ύφος: «Καλά, μια φωτογραφία δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα είναι να αλλάζουν τις θέσεις τους».

Πιο συγκεκριμένα ο Αλ Τσίπρας αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπενθύμισε ότι στην απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ταχθεί ανεπιφύλακτα υπέρ της αναβαθμισης των F-16. Τώρα όμως η ΝΔ εξανίσταται κάνοντας λόγο για δήθεν σκοτεινές συμφωνίες. «Μετά σιγή ασυρμάτου και όταν κατάλαβε το λάθος έπαψε να αναφέρετε στο θέμα» είπε ο Αλ Τσίπρας και στη συνέχεια στηλίτευσε το στιγμιότυπο του έκανε το γύρο του διαδικτύου το Σεπτέμβρη.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.