Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Αυτή είναι η νέα Star Hellas 2017 -Από το Αίγιο, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής [εικόνες]

Η Μαρία Ψηλού από το Αίγιο αναδείχθηκε Star Hellas 2017 στον διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε την Τρίτη.

Η 20χρονη, σύμφωνα με το «thebest.gr» είναι φοιτήτρια Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ασχολείται με το Tae Kwon Do, έχοντας μάλιστα ένα νταν, αλλά και με το Kick Boxing. Αυτός δεν είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτά μιας και η Μαρία Ψηλού στέφθηκε και Μις Πελοπόννησος πριν από μερικές εβδομάδες.



«Βαζω σε πρωτη προτεραιότητα τις σπουδές. Γιατί η φιλοσοφικη θα μου ανοιξει πορτες και παράλληλα και μετά την ενασχόληση μου με το χώρο της μόδας», λέει η ίδια που κρατάει χαμηλούς τόνους, παρά την πρωτιά στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Στο Atlantis στον Ωρωπό, όπου διεξήχθει ο διαγωνισμός βρέθηκαν φυσικά οι υποψήφιες κι η κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον Σπύρο Μουζακίτη, τον Δημήτρη Γιώτη, την Αθηνά Τρανούλη, τον Γιώργο Καρατζά και την Αιμιλία Μαλανδράκη.

Ο κύριος Πρεβελάκης κι ο κύριος Τρανούλης εμφανώς ικανοποιημένοι από τη βραδιά,ευχαρίστησαν όλα τα κορίτσια κι από σήμερα ξεκινάνε τις ετοιμασίες μαζί με τις νικήτριες για τους διαγωνισμούς του εξωτερικού.

Οι τίτλοι ομορφιάς:


Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού

Μις Ελλάς 2017 Θεοδώρα Σούκια

Μις Τουρισμός 2017 Δήμητρα Ευαγγελινού

Miss Young 2017 Εμμανουέλα Μπαιρακτάρη

Aν. Σταρ Ελλάς 2017 Χρύσα Ανδρουτσοπούλου

Αν. Μις Ελλάς 2017 Αρετή Γιάννια

Αν. Miss Young 2017 Αλεξία Μπότσα.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.