Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Στην εκκλησία με Rolls Royce

Το λευκό dream car που ανήκε στον Κοσκωτά και μετέφερε τη... Λαίδη στον ιερό ναό


Οι σύγχρονες «Σταχτοπούτες», που ονειρεύονται να πάνε στην εκκλησία την ημέρα του γάμου τους όχι με άμαξα αλλά με ένα πολυτελές αυτοκίνητο που θα μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, θα πρέπει να μπουν σε... λίστα αναμονής! Παρά την κρίση, πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια σχεδιάζουν να εντυπωσιάσουν βγαίνοντας από μια πανάκριβη αντίκα, με τις Rolls Royce να θεωρούνται must ακόμη και για μοντέρνους γάμους.

«Μόνο οι γαμήλιες τελετές κρατούν σε καλά επίπεδα την αγορά του είδους» εξηγεί στην «Espresso» ο Μιχάλης Σπετσάκης της Golden Dream Cars, ενώ φωτογραφίζεται δίπλα σε Rolls Royce που άφησαν εποχή για τους επώνυμους ιδιοκτήτες τους και τις σημαντικές προσωπικότητες που έχουν μεταφέρει.



«Η ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τέτοιο όχημα τραβά το ενδιαφέρον ζευγαριών που θέλουν να ζήσουν VIP καταστάσεις. 

Ετσι, προτιμούν να κόψουν από αλλού χρήματα για την ενοικίαση. Αν τις καλές μέρες η τιμή ανερχόταν στα 800 ευρώ, σήμερα έχει πέσει κατά 50%» αναφέρει. Πρώτη στη λίστα με τα περιζήτητα αυτοκίνητα είναι η λευκή limo Rolls Royce Silver Shadow του 1971, που έζησε ένδοξες στιγμές όταν ανήκε στον Γιώργο Κοσκωτά. «Αρχικά ανήκε στον δήμαρχο Πειραιά Αριστείδη Σκυλίτση. 

Ο Κοσκωτάς την αγόρασε και κατασχέθηκε την εποχή του σκανδάλου. Μιλάμε για θρυλικό αυτοκίνητο, ένα από τα μόλις 75 κομμάτια που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως.

Κατασκευάστηκε για αρχηγούς κρατών, είναι αυτόματο, διαθέτει σύστημα divider με τζάμι που χωρίζει το πίσω κάθισμα από τον οδηγό, ξεχωριστό air condition και ραδιόφωνο για τους επιβάτες και κινητήρα 7.000 κυβικών» εξηγεί ο Μιχάλης Σπετσάκης και προσθέτει: «Το καλοκαίρι του 2004 μετέφερε την Αντζελα Δημητρίου στον γάμο της με τον Γιώργο Τρούπη. Από τότε εξακολουθεί να είναι πρώτο σε ζήτηση».


Μοναδικής αισθητικής είναι και η Rolls Royce Silver Spur του 1982, για την οποία ο Μιχάλης Σπετσάκης ταξίδεψε στο Λονδίνο προκειμένου να τη φέρει στην Ελλάδα: «Οταν την είδα, μαγεύτηκα. Ανήκε στον στόλο πολυτελών αυτοκινήτων του ιστορικού ξενοδοχείου "Peninsula" του Χονγκ Κονγκ, που άνοιξε τις πύλες του το 1928 και έγινε συνώνυμο της απόλυτης χλιδής που επιζητούσαν οι απανταχού μεγιστάνες και εστεμμένοι.

Ακόμα και σήμερα διαθέτει μια σειρά Rolls Royce για τις μετακινήσεις των πελατών του».

Τώρα αν κάποιος από σας ζήλεψε και θέλει να κάνει τον Ονειρεμένο του γάμου με μία rolls-royce


η οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο πολυτελές της εποχής μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα τoυ Μιχάλη Σπετσάκη  +30 21 0881 7877  η  Εδω Golden Dream Events

jimys stasinopoylos

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.