Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Βρέθηκε ο γιατρός που εξαφανίστηκε στην Ακράτα - Εντοπίστηκε έξω από το ιατρείο του



Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο 43χρονος καρδιοχειρουργός Γιώργος Φιλιππάκης ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα, καθώς το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί κλειδωμένο στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Ακράτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο 43χρονος εντοπίστηκε  έξω από το ιατρείο του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας όπου και καταθέτει σχετικά με τις συνθήκες εξαφάνισης του.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στους patrastimes ότι ο 43χρονος λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή του είχε καταθέσει στον ιατρικό σύλλογο Αθηνών αίτηση ανάκλησης λειτουργίας του ιατρείο του. Ως προς τις συνθήκες της εξαφάνισης του φέρεται όταν εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του να έκανε  ωτοστόπ και να επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο τον μετέφερε σε διασταύρωση  όπου και αποβιβάστηκε για να ακολουθήσει άγνωστη κατεύθυνση.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert, μετά από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος γιατρός είναι καλά στην υγεία του.



Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.