Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Νταηλίκια Κασιδιάρη στη Βουλή: Επιτέθηκε στον Δένδια - Αποβλήθηκε από την αίθουσα (Videos)



Άγριο επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Δένδια σημειώθηκε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής στην έναρξη της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα. 

Ενώ ο χρυσαυγής βουλευτής μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας πέρασε από μπροστά του. «Δεν βλέπεις ότι μιλάω;» ήταν η προκλητική αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη και ακολούθησε πανζουρλισμός. Βουλευτές από όλες τις πλευρές αντέδρασαν ενώ οι χρυσαυγίτες βουλευτές απειλούσαν, φώναζαν και πέταγαν νερά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και χειριδικία ενώ κινητοποιήθηκε η φρουρά της Βουλής, σπεύδοντας στην Ολομέλεια. 

Ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας απέβαλε τον Ηλία Κασιδιάρη από την αίθουσα ενώ ο χρυσαυγίτης βουλευτής βγαίνοντας, μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την Ολομέλεια έβρισε με χυδαιότατες εκφράσεις τον κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο της ΝΔ «για τα μνημόνια και τα αίσχη που φέρνουν στη Βουλή», όπως ισχυρίστηκε, ενώ ο Γιάννης Λαγός έλεγε ότι ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια. 

Μιλώντας με δημοσιογράφους ο Νίκος Δένδιας, λίγο αργότερα από το επεισόδιο, ανέφερε πως «περνούσα μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής και ο Κασιδιάρης μου είπε “που πας βρε” ή κάτι παρεμφερές. Εγώ δεν έφυγα γιατί αυτό θα συμβόλιζε κάτι. Στη συνέχεια, βουλευτές, ανάμεσά τους και βουλευτές της Χ.Α. ήρθαν προς τα εμάς». Και συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ότι «ο Κασιδιάρης με έσπρωξε και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τον τράβηξαν προς τα πίσω. Στη συνέχεια άρχισαν να εκτοξεύονται μπουκάλια με νερά και άλλα αντικείμενα ενώ έβριζαν εμένα και τον πρώην πρωθυπουργό». 

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι την ώρα που στην Ολομέλεια διαδραματιζόταν το επεισόδιο και οι τραμπουκισμοί του Ηλία Κασιδιάρη και των υπόλοιπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έκλεισαν οι πόρτες που οδηγούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία, κίνηση που απέκλεισε από τους δημοσιογράφους την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να καταγράψουν το τι συνέβαινε στην κεντρική αίθουσα του κοινοβουλίου.   


ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ από Enikos_gr



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.