Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Tα πιο καλά και οικονομικά Burger και Σάντουιτς της Αθήνας

Συλλέξαμε τα πιο καλά και οικονομικά μαγαζιά steet food που αξίζει να επισκεφθείτε



Μπαρ Μπεε Κιου Burgers Φρεαττύδος 13, Πειραιάς
Ένα μπεργκεράδικο στον Πειραιά που ξέρει καλά την τέχνη του μπέργκερ αλλά και της προώθησής του, αφού τα «μπιφτεκόψωμά» του, με τις ονομασίες «Μαρμελάδα Μπέικον», «Άγγλος Ασθενής», «Βελζεβούλης», έχουν γίνει θρυλικά.

Μάριο Burger Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι
Στο Μάριο Burger,βλέπεις τη μηχανή του κιμά σε περίοπτη θέση δίπλα στην ψησταριά, αισθάνεσαι άνετα με την ποιότητα του φαγητού που πρόκειται να καταναλώσεις. Το μπιφτέκι σού αφήνει γεύση φρέσκου κρέατος και έρχεται σωστά ψημένο, το ψωμάκι είναι αφράτο και με πλούσια υφή. Μπέργκερ με μπιφτέκια από βουβάλι Κερκίνης και hot dog Mario με καπνιστή πανσέτα.

Two Guys Αγ. Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό Κέντρο Αίθριο, Μαρούσι

Ένα μικρό μαγαζί που στήθηκε στο υπόγειο του Εμπορικού Κέντρου και μεταφέρει την αίσθηση του αμερικανικού σάντουιτς στη Αθήνα. Εξαιρετικά τα ψωμάκια του, που μπορείς να γεμίσεις με διάφορα υλικά. Το Philly Cheese Stake σε κερδίζει.



The burger joint Πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα
Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε μπέργκερ, αλλά δύσκολα θα προσπεράσεις τις ωραίες σαλάτες και τις ελκυστικές πίτσες. Umami burger με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και ευωδιαστή τρουφάτη μαγιονέζα, πίτσα με μοτσαρέλα, παρμεζάνα, προσούτο, πάστα τρούφας και φρέσκα φύλλα πιπεράτης ρόκας.Υπάρχει κατάστημα και στο Ψυχικό.

Oven Sesame Αιόλου 17Α, Αθήνα
Μια διαφορετική άποψη για το σάντουιτς. Ένα ειδικό σε σχήμα σουσαμένιο κουλούρι, φτιαγμένο με φρέσκια ζύμη, ψήνεται και γεμίζεται μπροστά σου με εκλεκτά ελληνικά υλικά τη στιγμή της παραγγελίας. Με σπιτικό μείγμα από φέτα Ελασσόνας ή χοιρινά strips ή πικάντικο μοσχαρίσιο κιμά.


Το Σαν Φρανσίσκο Κεραμεικού 99, Κεραμεικός
Ένα μικρό μαγαζί που έχει γίνει πασίγνωστο για τα εμπνευσμένα σάντουιτς που φτιάχνει. Χειροποίητο ψωμάκι, φρέσκα λαχανικά, μυστική σάλτσα και αλλαντικά ψαγμένα χωρίς ενισχυτικά γεύσης. Σάντουιτς με γεύσεις πολυεθνικές αλλά και χορτοφαγικά, καθώς και μεγάλη συλλογή από ελληνικές μπίρες.

Τυροκομείο Κωσταρέλου, Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι
Φτιαγμένο από μια οικογένεια με ιστορία στον χώρο της τυροκομίας, είναι ένα όμορφο παντοπωλείο στην καρδιά του Κολωνακίου που συνδυάζει προϊόντα από όλη την Ελλάδα με μεγάλη ποικιλία σε ευφάνταστα σάντουιτς, όπως κατίκι με καπνισμένο σε ξύλα οξιάς σολομό πάνω σε μαύρο προζυμένιο ψωμί.

Los Loros Ξενοφώντος 14, Σύνταγμα
Street food με άρωμα Νότιας Αμερικής. Arepas και empanadas που σε γεμίζουν εξωτικές γεύσεις. Arepas παραγεμισμένα με μοσχάρι, sofrito, τσένταρ, μαύρα φασόλια και plantain ή με κοτοσαλάτα, γουασακάκα, μαγιονέζα, αβοκάντο και λάιμ ή με τραγανή πανσέτα, αβοκάντο, ντομάτα, κρεμμύδι, iceberg, φρέσκο κόλιανδρο και secret mayo.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.