Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Σύμβουλος του Τραμπ επισημαίνει την «ανάγκη συμφιλίωσης» μετά τις εκλογές




Σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Τετάρτη ότι όποιος χάσει στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, θα πρέπει να εκφωνήσει έναν λόγο συμφιλίωσης, αναγνωρίζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ώστε «να ενώσει ξανά την Αμερική», σύμφωνα με το CNN.

«Νομίζω ότι όποιος χάσει τις εκλογές θα πρέπει να κάνει μία ομιλία αποδοχής και συμφιλίωσης. Το θεωρώ ιδιαιτέρως σημαντικό. Όπως γνωρίζετε την περίοδο αυτή, ως χώρα, είμαστε διαιρεμένοι», είπε ο Μάικλ Κοέν, ειδικός σύμβουλος στον Trump Organization, αλλά και σύμβουλος του ίδιου του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι όποιος χάσει θα πρέπει να κάνει μία ομιλία συμφιλίωσης, η οποία θα βοηθήσει τους Αμερικανούς ως λαό, να συμφιλιωθούν», τόνισε ο Κοέν, σε συνέντευξη στο CNN.
H διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Κέλλιαν Κόνγουεϊ, δήλωσε την Τρίτη στο CNN ότι ο μεγιστάνας θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών μόνο στην περίπτωση που «δεν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις» εκλογικής νοθείας.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.