Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ζιζέλ: Παραμένει σταθερά η βασίλισσα του μόντελινγκ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, το σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία, με τις γερμανικές ρίζες παραμένει στην κορυφή της λίστας του περιοδικούForbes ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο.

Τον περασμένο Ιούλιο έκλεισε τα 36 χρόνια της κέρδισε εφέτος από τα συμβόλαια με τη Chanel και με την Carolina Herrera $30,5 εκατ. δολάρια. Στην κορυφή της λίστας του Forbes βρίσκεται συνεχόμενα από το 2002!

Με τεράστιες διαφορές αμοιβών κάτω από την Βασίλισσα Ζιζέλβρίσκονται η επίσης Βραζιλιανά Ανδριάνα Λίμα, με έσοδα $10,5 εκατ. και η Αμερικανίδα Κάρλι Κλος με $10 εκατ.

Στην συνέχεια τρεις νέες και πολλά υποσχόμενες καλλονές που τρελαίνουν τα social media, αυτές είναι με σειρά πλούτου η Κένταλ Τζένερ (10 εκατ.), η Τζίτζι Χαντίντ ($9 εκατ.) και η Κάρα Ντελεβίν($7 εκατ.). Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα έσοδα της ΑμερικανίδαςΚένταλ Τζένερ- αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν- αυξήθηκαν κατά 150% το 2016.

Στην εικοσάδα των μοντέλων που δημοσίευσε το περιοδικό βρίσκονται επίσης και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι (6η), αλλά και ηΚέιτ Μος (13η).

Τα κριτήρια για να μπουν οι καλλονές στην λίστα είναι μέσα στο έτος να έχουν εισπράξει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.