Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Εκτός κινδύνου το προσωπικό της ισραηλινής πρεσβείας στην Τουρκία

Ο ύποπτος πυροβολήθηκε στο πόδι από τον φρουρό - Δείτε φωτογραφίες

Οπλισμένος με μαχαίρι ήταν ο δράστης της επίθεσης στην ισραηλινή πρεσβεία στην Άγκυρα, ο οποίος τραυματίσθηκε από τα πυρά ενός φρουρού, ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

«Τα μέλη του προσωπικού είναι σώα και αβλαβή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Εμμανουέλ Ναχσόν. Ο ίδιος διευκρίνισε πως ο δράστης ήταν «κατά τα φαινόμενα» οπλισμένος μ' ένα μαχαίρι και πως τραυματίσθηκε από τις σφαίρες του φρουρού πριν πλησιάσει το κτίριο. O 41χρονος, που φαίνεται ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος, φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» έξω από την πρεσβεία.

Το τουρκικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε νωρίτερα πως το επεισόδιο σημειώθηκε όταν δύο άτομα αποπειράθηκαν να εισέλθουν στην πρεσβεία. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν υπήρξε και δεύτερος επίδοξος δράστης.


Η αστυνομία εξετάζει το σακίδιό του δράστη, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει ανατινάξει, είπε ένας εικονολήπτης του Ρόιτερς που βρίσκεται επιτόπου. Η περιοχή έξω από την πρεσβεία έχει αποκλεισθεί από τις αρχές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.