Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016



Κριός

Οι γύρω σας θα αισθάνονται ευγνωμοσύνη που είστε τόσο αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία αυτή και να προχωρήσετε τους στόχους σας.

Ταύρος

Οι ιδέες σας σήμερα θα είναι καλύτερες από την δημιουργικότητά σας. Η ροή τους θα είναι έντονη, ενώ θα πρέπει να τις σημειώσετε ώστε να μην τις ξεχάσετε.

Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή αισθάνεστε πολύ καλά. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σε νέες επαφές και γνωριμίες. Πρέπει να γίνετε εξωστρεφείς και να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας.

Καρκίνος

Οι ιδέες όπως και το ηθικό σας είναι πολύ καλά. Μην διστάσετε να τις συζητήσετε με τους γύρω σας σήμερα και θα πρέπει να αρχίσετε να σκέπτεστε τις πρακτικές λεπτομέρειες.

Λέων

Θα έχετε πολλές συζητήσεις σήμερα. Θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε περιθώριο στους άλλους να σας παρασύρουν. Θα πρέπει να σκεφθείτε πρώτα τις δικές σας προτεραιότητες.

Παρθένος


Δεν έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα, ειδικά για τις υποχρεώσεις σας. Θα περάσετε καλά, αν έρθετε σε επαφή με φίλους. Θα πρέπει να ενισχύσετε τις φιλίες και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Μην πιέζετε κανέναν. Θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι δεν έχετε κίνητρο και είναι καλό να μείνετε μακριά από δύσκολες και άβολες καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σήμερα.

Σκορπιός

Το τέλος ενός προβλήματος θα είναι ορατό σήμερα. Οι σκέψεις σας θα σας οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Μην αφήνετε στους άλλους περιθώρια.

Τοξότης

Το ηθικό σας θα σας δώσει φτερά σήμερα. Θα προχωρήσετε προς τους στόχους σας χωρίς περιορισμό. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην βιάζεστε. Κάντε ότι χρειάζεται, αλλά ποιότητα παρά ταχύτητα σήμερα.

Αιγόκερως

Θα έχετε σήμερα πολλές δουλειές που θα χρειάζονται την προσοχή σας. Έχουν μείνει πολλές δουλειές πίσω τον τελευταίο καιρό, ειδικά σε ότι αφορά το σπίτι σας.

Υδροχόος

Θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας και θα κάνετε νέες σημαντικές επαφές που θα σας φανούν χρήσιμες μακροπρόθεσμα. Τα σχέδιά σας είναι σωστά και το ένστικτό σας σας οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση.

Ιχθύες


Έχετε διαύγεια σήμερα και μπορείτε να δείτε τα ελαττώματά σας. Έχετε την ικανότητα και θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια πράγματα και να βελτιώσετε την θέση σας απέναντι στους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.