Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δείτε το πιο φινετσάτο γιοτ σχεδιάστηκε ποτέ (pics)



Έχει σχεδιαστεί με state-of-the-art τεχνολογία για να επαναπροσδιορίσουμε την άποψη εμπειρίας, το στυλ και την πολυτέλεια
Αυτό το σούπερ γιοτ πολυτέλειας που σχεδιάστηκε από Timur Bozca είναι εδώ για να αιχμαλωτίσει εκείνους, οι οποίοι έχουν το μάτι για το στυλ, την πολυτέλεια, την τεχνολογία και το πιο σημαντικό που ταξιδεύουν δια θαλάσσης.

Το σκάφος «έννοια», που ονομάζεται Black Swan, έχει σχεδιαστεί με state-of-the-art τεχνολογία για να επαναπροσδιορίσουμε την άποψη εμπειρίας, το στυλ και την πολυτέλεια, και να δώσει ο ιδιοκτήτης του μια υπέρτατη εμπειρία σε ταξίδια.

Το πλοίο, το οποίο είναι μόνο μια έννοια σε αυτό το στάδιο, χρησιμοποιεί μια σειρά από τριγωνικά παράθυρα για να κρατήσει το εσωτερικό καλά φωτισμένο και ευάερα - σε αντίθεση με σκούρο εξωτερικό του σκάφους.
Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ενισχυμένο ατσάλι, Black Swan έχει δύο μπαλκόνια εμπρός προστατεύονται από γυαλί κιγκλιδώματα, προσφέροντας στους επιβάτες μια εκπληκτική θέα πάνω από τις γύρω ωκεανούς από την άνεση του πολυτελούς σκάφους.
Ένα ελικοδρόμιο στο ανώτερο κατάστρωμα είναι προσβάσιμο μέσω μιας κρυφό ανελκυστήρα, και του κάτω ορόφου του διαθέτουν ένα master σουίτα και έξι καμπίνες επισκεπτών που μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα.
Με τέσσερις κινητήρες που μπορεί να δημιουργήσει 23,172hp, Black Swan μπορεί να χτυπήσει την τελική ταχύτητα των 32 μίλια/ώρα, αν και ταχύτητα πλεύσης του είναι 23 μίλια/ώρα, ενώ το κόστος του κτιρίου υπολογίζεται σε δεκάδες εκατομμύρια λίρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.