Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τα ζώδια Τρίτη 28 Ιουνίου 2016



Κριός

Έχετε την τάση να παίζετε ρόλους αλλά πρέπει να σκεφθείτε αν είναι απαραίτητο. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να το σκεφθείτε. Θα δείτε ότι οι αμφιβολίες σας δεν έχουν βάση. Αποφύγετε τις αβέβαιες συζητήσεις σήμερα.

Ταύρος

Η τρυφερότητα είναι σημαντική σήμερα. Θα αισθάνεστε πολύ χαρά και αυτό θα σας οδηγεί σε ωραίες προσωπικές στιγμές. Όσοι είναι αυθόρμητοι υπάρχει περίπτωση να “πέσουν θύματα” του κεραυνοβόλου έρωτα. Θα πρέπει να βάλετε ένα χρονικό όριο στα σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Ένας πολύ θετικός διάλογος θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Θα κατευθύνεστε από τα συναισθήματά σας προς την σωστή κατεύθυνση και θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Χρησιμοποιήστε τις πρωτοβουλίες σας σήμερα και θα μπορείτε να διαχειριστείτε ένα πρόβλημα που αφορά το σπίτι σας.

Καρκίνος

Οι άλλοι θα δώσουν τον ρυθμό στην συναισθηματική σας ζωή σήμερα. Ο/η σύντροφος, τα παιδιά και η οικογένειά σας θα σας ζητήσουν να τους ακούσετε. Έχετε πολλά να κερδίσετε. Η ικανοποίησή σας θα προέλθει από την δοτικότητά σας. Θα μπορείτε να απομακρυνθείτε από μια μεγάλη ανησυχία σήμερα.

Λέων

Θα πρέπει να αποδείξετε την ικανότητά σας να γοητεύσετε σήμερα περισσότερο από ότι συνήθως. Δεν είναι καιρός για σοβαρές αποφάσεις. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε το παρόν. Δεν θα είναι εύκολο να είστε προσγειωμένοι σήμερα. Θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε πλήρως την χαλάρωση.

Παρθένος

Δεν είστε αρκετά διαθέσιμοι για τον/την σύντροφό σας και πρέπει να το διορθώσετε. Η προφανής αύρα μυστηρίου γύρω σας ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί. Η χθεσινή ημέρα σας βάζει σε χαλαρή διάθεση. Ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε.

Ζυγός

Θα βρείτε την έμπνευση μέσα από απόλυτα προσωπικές στιγμές. Θα πρέπει να φροντίσετε τον αυτό σας περισσότερο. Οι ευκαιρίες γύρω σας είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε, όπως και τις νέες επαφές. Να είστε σίγουροι σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός

Η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας δεν είναι πραγματικά. Να έχετε το κουράγιο να πιέσετε τον εαυτό σας προς τα μπροστά και έτσι θα κερδίσετε συναισθηματικά. Μην πιέζετε καταστάσεις σήμερα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ειδικά πριν πάρετε αποφάσεις σήμερα.

Τοξότης

Όσοι είστε ήδη σε σχέση είστε χαρούμενοι και απολαμβάνετε ένα ήρεμο περιβάλλον. Όσοι είστε ελεύθεροι θα μπορείτε να αλλάξετε την στρατηγική σας προς το καλύτερο. Θα ξεκαθαρίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που προέκυψαν τον προηγούμενο χρόνο.

Αιγόκερως

Μην ανησυχείτε με τις αλλαγές που έχετε κάνει. Θα ακολουθήσουν και άλλες και τελικά θα φθάσετε στο σημείο όπου θέλετε. Να είστε υπομονετικοί και δείξτε την κατανόησή σας. Το απρόσμενο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας σήμερα. Σκεφθείτε τις συνέπειες πριν εμπλακείτε.

Υδροχόος

Χρειάζεστε ένα λόγο να γιορτάσετε σήμερα. Θα πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειές σας και να αναζητήσετε νέους ορίζοντες. Μην διστάσετε να κάνετε το επιπλέον βήμα προς τον έξω κόσμο. Είστε αποφασισμένοι να αναθεωρήσετε κάποιες από τις αποφάσεις του παρελθόντος.
Ιχθύες

Θα δείτε ότι είναι πολύ σημαντικό να εκφραστείτε εποικοδομητικά προς τον/την σύντροφό σας. Θα σκέπτεστε λογικά και αυτό θα σας κάνει να αξιολογήσετε κάποιες λεπτομέρειες στις οποίες λογικά θα αντιδρούσατε αρνητικά. Ανησυχείτε ότι μπορεί να χάσετε την προσωπική σας ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.