Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Μηχανή που δεν χρειάζεται ποτέ SERVICE

Δύναμη, Ταχύτητα, Άνεση και Ενσωματωμένη Μπαγκαζιέρα…
Τo Marathon με τη μπαγκαζιέρα και το Marathon χωρίς τη μπαγκαζιέρα είναι τα δυο κορυφαία σε επιδόσεις μοντέλα που διαθέτει η EMW τα οποία έχουν μικρές διαφορές στην εμφάνιση και στους αποθηκευτικούς χώρους.

Η εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και τα αξιοζήλευτα ρεπρίζ που μας προσφέρει ο συνδυασμός ενός πανίσχυρου κινητήρα 5000w και των LiFePo4 μπαταριών στα 72V 40A αυτής της μοτοσικλέτας είναι σίγουρο πως δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
Οι επιδόσεις και η απόλαυση στο μέγιστο !!!
Δυνατότητα επέκτασης εγγύησης +1 έτος σε όλα τα μέρη με επιβάρυνση 390,00€.
Για το συγκεκριμένο μοντέλο η EMW θα είναι σε θέση να σας παρέχει στο μέλλον ότι πιο σύγχρονο στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και των πηγών ενέργειας εμφανιστεί καθώς έχει δυνατότητα αναβάθμισης. Όλα τα συμβατά και εγκεκριμένα κιτ αναβάθμισης για το Scooter σας καθώς και τεχνικές πληροφορίες θα μπορείτε να τα βρείτε μόνο στο επίσημο site της EMW.

Green tips !!! Μία ώρα φόρτιση ισοδυναμεί περίπου με το 1/3 της αυτονομίας του scooter ενώ με δύο ώρες φόρτιση μπορούμε να πάρουμε έως και τα 2/3 αυτονομίας. Με πλήρη φόρτιση και τελική ταχύτητα το 1/2 της μέγιστης τελικής, η αυτονομία μπορεί να αγγίξει ή ακόμα και να ξεπεράσει το μέγιστο αναγραφόμενο ανάλογα με το οδηγικό στυλ του αναβάτη!

Βασικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών scooter Marathon

Μικρό σε μέγεθος - κατάλληλο για πόλη
Φιλική, εύκολη και αθόρυβη οδήγηση
Μηδέν ρύπους προς το περιβάλλον
Φόρτιση σε απλή πρίζα σπιτιού
'Έως 500km με κόστος 1€ ρεύμα (δεν χρειάζεται βενζίνη)
Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας
Ασφάλεια: 80€/έτος

Δεν χρειάζεται ποτέ SERVICE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.