Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει για ένα αυτοκίνητο;

Όταν πηγαίνετε για ψώνια για ένα αυτοκίνητο, μπορεί να είναι μια πραγματικά μεγάλη εμπειρία.
Αλλά πριν από την κλάση για να πάρετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας για μια βόλτα, είναι μια καλή ιδέα να πάρετε το χρόνο για να καθορίσει τι ο προϋπολογισμός σας είναι και πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώνουν κάθε μήνα.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν τι μπορείτε να ταλαντεύεται ως πληρωμή, και ότι πρέπει να πάει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σας. Θέλετε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του τι μπορείτε να περιμένετε από το όχημά σας και την τιμή του. Για παράδειγμα, θα πρέπει να έχετε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο που είναι λιγότερο από 5 ετών και ταιριάζει τον προϋπολογισμό σας.

προκαταβολή σας επηρεάζει το μέγεθος των μηνιαίων πληρωμών σας. Το μεγαλύτερο πληρωμή κάτω από σας, το λιγότερο που χρηματοδότηση, η μικρότερη πληρωμή του αυτοκινήτου σας θα είναι. Επιπλέον, το επιτόκιό σας μειώνεται όταν κάτω πληρωμή σας ανεβαίνει. Υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες, προκειμένου να πάρει ένα χαμηλότερο επιτόκιο, απαιτείται προκαταβολή του 20% ή και περισσότερο.


Ο προϋπολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία σας

Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να υπολογίσετε πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει για το αυτοκίνητό σας. Ξεκινάς με την τρέχουσα μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Σύμφωνα με τους περισσότερους οικονομικούς συμβούλους, τα χρέη σας, τα οποία περιλαμβάνουν ενοικίαση / υποθήκη σας, η πληρωμή αυτοκινήτων, πιστωτικές κάρτες, προσωπικά δάνεια, κλπ, δεν πρέπει να υπερβαίνει το 36% του ακαθάριστου εισοδήματός σας, το οποίο είναι το εισόδημά σας πριν από εκπτώσεις και φόρους. Οι ειδικοί λένε ότι το μέγιστο που θα πρέπει να δαπανήσουν για το ενοίκιό σας / υποθήκη είναι 28%. Αυτό σημαίνει ότι αν ξοδεύετε 28% του εισοδήματός σας σε μια υποθήκη, ώστε να αφήνει μόνο το 8% να εξισορροπήσει τα χρέη σας - που περιλαμβάνει την πληρωμή του οχήματός σας. Αν ξοδεύετε λιγότερα για ενοικίαση / υποθήκη, θα είστε σε θέση να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα για ένα αυτοκίνητο.

Καθορίστε μηνιαίο εύρος πληρωμή σας

Ως αγοραστής, είναι λάθος να αναζητήσει ένα όχημα στο υψηλό άκρο του εύρους τιμών σας. Στα χαρτιά, οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται καλές και προσιτές, αλλά στην πραγματικότητα θα τεντώσει τον προϋπολογισμό σας στα όριά του. Αυτό θα μπορούσε να σας αφήσει τόνισε, με πολύ λίγο χώρο κουνάω για τυχόν απρόβλεπτες δαπάνες που τείνουν να ξεπροβάλλουν στη ζωή. Όταν καθοριστεί επακριβώς τι μπορείτε να ταλαντεύεται για την πληρωμή του αυτοκινήτου σας ανά μήνα, να θυμάστε ότι αρκετοί παράγοντες θα επηρεάσουν αυτό.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το ποσό της προκαταβολής σας θα επηρεάσει άμεσα το ποσό που θα χρηματοδοτήσει και ως εκ τούτου το μέγεθος της πληρωμής σας προς τα κάτω. Με μια πολύ χαμηλή προκαταβολή, τα επιτόκια τείνουν να αυξάνονται, πράγμα που σημαίνει ότι θα πληρώσουν περισσότερα πάνω διάρκειας του δανείου.

Η διάρκεια του δανείου σας θα καθορίσει πόσο καιρό θα πρέπει να κάνει τις πληρωμές για αυτό. Η διάρκεια της θητείας σας μπορεί επίσης να επηρεάσει τη μηνιαία πληρωμή σας. Σε γενικές γραμμές, η θητεία του είναι πλέον το αυτοκίνητό σας δανείου, τόσο περισσότερο θα πληρώσετε συνολικά, γιατί θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερο ενδιαφέρον. Όταν έχετε μια συντομότερη διάρκεια του δανείου, το ποσό των τόκων που πληρώνετε θα είναι λιγότερο, αλλά μηνιαία πληρωμή σας στην πραγματικότητα θα είναι μεγαλύτερη γιατί είναι αυτό που πληρώνουν γρηγορότερα.

Υπάρχουν πρόσθετες δαπάνες για να εξετάσει


Εκτός από την τιμή αυτοκόλλητο του αυτοκινήτου σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, να έχετε κατά νου τα πρόσθετα έξοδα, όπως τα έξοδα εγγραφής, την ασφάλιση και φόρο επί των πωλήσεων. Αυτά αυξάνουν up-μπροστά σας, out-of-τσέπη δαπανών. Πόσα ξοδεύετε εξαρτάται από το φόρο επί των πωλήσεων ρυθμό.Μπορείτε να τηλεφωνήσετε εκ των προτέρων και να ρωτήσω σχετικά με τα έξοδα αυτά. Ίσως να είναι σε θέση να συμπεριλάβει τους φόρους και τα τέλη για τη χρηματοδότηση σας, αλλά φυσικά αυτό θα αυξήσει την πληρωμή, επειδή αυξάνει το ποσό που δανείζεστε.

Η ασφάλιση είναι ένα άλλο κόστος που θα πρέπει να εξετάσει. Φυσικά, αυτό δεν είναι ένα μέρος του δανείου σας, αλλά είναι μια ετήσια πληρωμή που μπορεί συχνά να καταβάλλεται σε μηνιαία βάση. Ασφάλιση ποικίλλει ανάλογα με το όχημα. Διαφορετικά οχήματα έχουν διαφορετικό κόστος που εξαρτώνται από τη μάρκα, το μοντέλο, την ηλικία, τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τον τύπο του οχήματος, την κάλυψη που αγοράζονται, κλπ ασφαλιστική εταιρεία σας θα είναι σε θέση να σας δώσει μια εκτίμηση του τι το κόστος ασφάλισης θα είναι για το όχημα που έχετε στο μυαλό.

Ξεκινήστε ψώνια για ένα αυτοκίνητο από πρώτο αναρωτιέστε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Πάρτε κάποιο χρόνο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το αυτοκίνητο που ψάχνετε να αγοράσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια υπεύθυνη αγορά. Πριν καν φτάσουμε στην αντιπροσωπεία, θα ξέρετε τι θέλετε να περάσετε, πώς θέλετε να χρηματοδοτήσει, και όλα τα άλλα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.