Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο μετροπόντικας τρύπησε την αυλή μονοκατοικίας στη Νίκαια

Τι δήλωσαν υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στη Νίκαια όταν μια κάτοικος της περιοχής ένιωσε μεγάλη δόνηση στο έδαφος και είδε μπροστά στα μάτια της να ανοίγει μια τεράστια τρύπα στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Αττικό Μετρό, επρόκειτο για ένα ανενεργό πηγάδι το οποίο είχε «μπαζωθεί» πρόχειρα στο παρελθόν (οι περίοικοι δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή του). Κατά τη διαδρομή του ο μετροπόντικας συνάντησε τον πάτο του πηγαδιού, με αποτέλεσμα το πηγάδι να... αδειάσει από τα υλικά που είχε μπαζωθεί.

Πάντως, μηχανικοί της Αττικό Μετρό, που μετέβησαν στο σημείο για να ελέγξουν το περιστατικό,δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι καθίζησης, ούτε κάποιος κίνδυνος για τα παρακείμενα κτίρια, καθώς τα εδάφη της περιοχής θεωρούνται καλής ποιότητας για τέτοιου είδους έργα. Το πηγάδι θα «κλείσει» και πάλι, αυτή τη φορά με τσιμέντο προκειμένου ο μετροπόντικας να συνεχίσει το ταξίδι του προς τα Μανιάτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.