Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Έλλη Στάη: Δείτε στιγμιότυπα από την μεγάλη επιστροφή της στην ΕΡΤ (φωτό)

Ήταν 11 Ιουνίου του 2013 όταν η Έλλη Στάη παρουσίασε το τελευταίο δελτίο της ΕΡΤ πριν πέσει το μαύρο

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η δημοφιλής δημοσιογράφος, ευχαρίστησε όλους τους τεχνικούς ενώ κάλεσε τους συναδέλφους της δημοσιογράφους να καθίσουν ζωντανά στο στούντιο και να συνεχίσουν τη μετάδοση.

Την Πέμπτη, η Έλλη Στάη επέστρεψε στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, το οποίο παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος.

Όπως αναφέρει το womanstoc.gr η φωτογραφία που αποτύπωνε τον αποχαιρετισμό της δημοσιογράφου με τον τεχνικό της ΕΡΤ Βαγγέλη Λιάζο, ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες που δημοσιεύτηκαν το βράδυ εκείνης της Τρίτης. Αυτό που δεν μπόρεσε να αποτυπώσει ο φακός ήταν τα δακρυσμένα μάτια του την ώρα που κρατούσε το χέρι της Έλλης Στάη. Ηταν ένας φόρος τιμής στα 50 χρόνια ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Η Ελλη Στάη εκφώνησε το πρώτο «ΟΝ» του δελτίου και ακολούθησε συζήτηση με τον κεντρικό παρουσιαστή.

Οι τελευταίες στιγμές του δελτίου, η πορεία της αγαπημένης δημοσιογράφου στην τηλεόραση, αλλά και καυτά θέματα όπως το προσφυγικό, έπεσαν στο τραπέζι, με την Έλλη Στάη να κλέβει τις εντυπώσεις και να κάνει χιλιάδες θαυμαστές της στα social media, να ζητούν την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Δείτε φωτό:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.