Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο 7-1-2016





Η αισιοδοξία που θα έχουμε σήμερα, δεν θα μας οδηγήσει σε λάθος δρόμο, αφού πολλές ευνοϊκές συνθήκες θα υπάρξουν για την προώθηση των σχεδίων μας και την επίλυση πρακτικών ζητημάτων. Οι σχέσεις μας με τους άλλους θα είναι σε καλό επίπεδο και θα υπάρχει κατανόηση . Κάποια όνειρά μας μπορεί να προσπαθήσουμε να τα ξαναβάλουμε στο πρόγραμμά μας και να έχουμε ανέλπιστη βοήθεια, από άτομα κύρους. Γενικά θα επιδιώξουμε να καταφέρουμε μια διαφορετικήκαθημερινότητα και θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες.

Το εμπνευσμένο φεγγάρι

Έχουμε την Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, έτσι υπάρχει αρμονία και σταθερότητα στις σχέσεις μας. Διάφορες ιδέες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μας βοηθούν στην επίτευξη των σχεδίων μας. είμαστε πολύ δημιουργικοί και δυναμικοί.


Παλεύοντας για το νέο

Από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτεςστα ζώδια αυτά. Ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω και ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, έτσι επιζητούμε κάτι καινούριο που θα αλλάξει την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας. Προβάλλουμε το εγώ μας μέσα από τις δραστηριότητές μας και δεν ανεχόμαστε καμία καταπιεστική δομή. Αντιδρούμε έντονα και κάποιες φορές γινόμαστε βίαιοι. Έχουμε νέες ιδέες και δεν αποδεχόμαστε την κατεστημένη αντίληψη . Η δημιουργικότητά μας στρέφετε στην αντιπαράθεσή μας με την εξουσία και σε κάθε τι που μας βαραίνει και μας κρατά πίσω.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ημέρα, όπου πολλά ζητήματα που εκκρεμούν θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε και να επιλύσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας συνεργασίες . Επίσης είναι ευνοϊκή για να λύσετε ζητήματα νομικά ή κληρονομικά. Στον οικονομικό τομέα πιθανότερο είναι να έχετε κάποια ανέλπιστη βελτίωση των εσόδων σας ή μια πρόταση συνεργασίας πολύ ενδιαφέρουσα, για να ξέρετε πώς θα αντιδράσετε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, με τον δυναμισμό σας και την έντονη πνευματική σας εγρήγορση θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούσαν για καιρό. Προσέξτε ωστόσο τα οικονομικά σας και μην κάνετε υπερβολές και σπατάλες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και προτάσεις για την προώθηση των σχεδίων σας από σημαντικά πρόσωπα, να θέλετε να κάνετε την σωστή επιλογή καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποιες επαγγελματικές σας δραστηριότητες και να θέλετε να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμά σας, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά, θα ήταν καλύτερα να περιμένετε ή να συμβουλευτείτε άτομα της εμπιστοσύνης σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι σταθερά και πιθανόν να υπάρξουν επικίνδυνες εξελίξεις, για να είστε σίγουροι στις αντιδράσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:
Ήλιος
Δίας
Ήλιος
Τετράγωνο
Ουρανός
Ήλιος
Σύνοδος
Πλούτων
Σελήνη
Σύνοδος
Αφροδίτη
Σελήνη
Σύνοδος
Κρόνος
Σελήνη
Τρίγωνο
Ουρανός
Ερμής
Τετράγωνο
Άρης
Ερμής
Τρίγωνο
Δίας
Αφροδίτη
Σύνοδος
Κρόνος
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Ουρανός
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Ποσειδών
Άρης
Τρίγωνο
Ποσειδών
Δίας
Τρίγωνο
Πλούτων
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Κρόνος
Τετράγωνο
Ποσειδών
Ουρανός
Τετράγωνο
Πλούτων

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.