Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Έκτακτο: Ξεκίνησε ο πόλεμος! 100.000 στρατός επελαύνει…

To μεγάλο "γλέντι" στη Συρία ξεκίνησε...
Η μεγάλη χερσαία επιχείρηση εκκαθάρισης ισλαμιστών είναι πλέον σε εξέλιξη, 
με συμμετέχοντες τον Συριακό Στρατό, τη Χεζμπολάχ, και τις Εθνικές Δυνάμεις Αυτοάμυνας, οι οποίοι έχοντας ως υποστήριξη ρωσικά ελικόπτερα Mi-24 και Su-24/25/34 σφυροκοπούν ανελέητα τους τζιχαντιστές.

Στο πεδίο της μάχης εισέρχεται επίσης ένα νέο Σώμα Στρατού ειδικών δυνάμεων που αριθμεί 100.000 άντρες, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα κυνηγήσει τους ισλαμιστές. Το Σώμα φέρεται να αποτελείται από Τσετσένους-Ρώσους-Ιρανούς ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και το "Τάγμα του θανάτου".
Ο Πούτιν μπορεί να διέψευσε την αποστολή χερσαίων δυνάμεων στη Συρία, αλλά το γεγονός ότι σε χρόνο – ρεκόρ δημιουργήθηκε ένα σώμα 100.000 αντρών προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Βέβαια πληροφορίες από υψηλόβαθμους αξιωματούχους κάνουν λόγο για σχεδιασμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων εδώ και ένα χρόνο, οπότε παίρνουμε μια ιδέα για τα σχέδια του Πούτιν στην περιοχή...

Οι ειδικές αυτές μονάδες είναι έμπειρες σε μάχες με περίεργες κλιματικές αλλαγές και προσαρμόζονται σε διάφορες στρατηγικές μάχης. Το νέο αυτό Σώμα Στρατού του συριακού Στρατού έχει 60.000-100.000 άντρες διαφορετικών ειδικοτήτων οι οποίοι έιναι πανέτοιμοι για μαζική αντεπίθεση στις βόρειες περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηγέτης των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίρoφ, είχε ζητήσει από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να τον στείλει στην Συρία λέγοντας πως οι χερσαίες δυνάμεις των Τσετσένων θα εξαφανίσουν από τον χάρτη τους τρομοκράτες του ISIS. "Οι τρομοκράτες δεν γνωρίζουν πως είναι ένας πραγματικός πόλεμος επειδή έχουν δει μόνο αεροπορικές επιδρομές.

Δεν έχουν εμπειρία πραγματικής στρατιωτικής δράσης" είπε ο Ρ.Καντίροφ. "Αν γίνει δεκτό το αίτημα μας, θα είναι μια γιορτή για εμάς. Αλλά η απόφαση ανήκει στον Αρχιστράτηγο..."

press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.