Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Οι ταινίες της εβδομάδας
Παρά την εξαιρετικά κρίσιμη εβδομάδα για τη χώρα, ο κινηματογράφος ακολουθεί τη δική του πεπατημένη και η Πέμπτη παραμένει η μέρα πρεμιέρας των νέων ταινιών.


Συνολικά τέσσερις νέες ταινίες και δύο επανεκδόσεις παλιότερων φιλμ βρίσκουν σήμερα το δρόμο για τις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Magic Mike XXL»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκρέγκορι Τζέικομπςμε τους: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Έιμπερ Χερντ, Τζο Μανγκανιέλο, Ματ Μπόμερ

Τρία χρόνια μετά την απόσυρσή του από τους «Βασιλιάδες της Τάμπα», ο Μάτζικ Μάικ συναντά τους παλιούς χορευτές-συντρόφους του και όλοι μαζί ξεκινούν για μια τελευταία παράσταση στο ετήσιο συνέδριο των στρίπερ στην Τζόρτζια.





«Μαζί σου κι ας Πεθάνω»

Αυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Τζος Λόουσονμε τους: Μπογιάνα Νοβάκοβιτς, Λίζα ΜακΚιούν, Ντέιμον Χέριμαν

Πέντε ζευγάρια έρχονται αντιμέτωπα με τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές τους.




«Σκοτεινός Τόπος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ζιλ Πακέ - Μπρενέμε τους: Σαρλίζ Θερόν, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Νίκολας Χουλτ

Η Λίμπι ήταν οκτώ χρονών όταν η μητέρα της και οι αδελφές της δολοφονήθηκαν στη φάρμα τους στο Κάνσας. 28 χρόνια αργότερα δέχεται να επανεξετάσει την υπόθεση, η οποία, μετά από δική της κατάθεση, έχει κλείσει αναγνωρίζοντας τον καταδικασμένο σε ισόβια αδελφό της ως ένοχο.





«Amy: Το Κορίτσι Πίσω Από το Όνομα»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ασίφ Καπάντια

Η σύντομη ζωή και η εκθαμβωτική καριέρα της τζαζ/σόουλ τραγουδίστριας και συνθέτριας Έιμι Γουάινχαουζ, που πέθανε στα 28 της χρόνια από οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ.




«Η Αυτοκρατορία των Αισθήσεων»

Ιαπωνο-γαλλική ταινία του '76, σκηνοθεσία Ναγκίζα Όσιμαμε τους: Έικο Ματσούντα, Τατσούγια Φούτζι

Στη στρατοκρατούμενη Ιαπωνία του 1936, μια υπηρέτρια τα φτιάχνει με το αφεντικό της και επιδίδεται μαζί του σε ένα συνεχές ερωτικό όργιο.






«Μακρύ Καυτό Καλοκαίρι»
Aμερικανική ταινία του '58, σκηνοθεσία Μάρτιν Ριτμε τους: Πολ Νιούμαν, Τζόαν Γούντγουορντ, Άντονι Φραντσιόζα, Όρσον Γουέλς

Ο γοητευτικός απατεώνας Μπεν Κουίκ καταφθάνει σε μια κωμόπολη του Μισισίπι και εισβάλλει στη ζωή της πλούσιας οικογένειας των Βάρνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.