Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο Γιώργος είναι …πονηρός!

Νάτα …νάτα, νέα ανακοίνωση από το ΚΙΔΗΣΟ, με αφορμή την εξεταστική για τα μνημόνια μας ενημερώνει ότι η χώρα βρίσκεται σε καλύτερη θέση σήμερα απ’ ότι το 2009.

Μην προτρέχετε, δεν έχει σκοπό να δώσει εύσημα στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, για το πόσο καλά τα κατάφεραν συγκυβερνώντας οι δυο τους.

Όχι, ο Γιώργος είναι …πονηρός και αυτό που μας λέει στην ανακοίνωση είναι ότι η Ελλάδα είναι καλύτερα σήμερα από το 2009, γιατί αυτός αγωνίσθηκε και διαπραγματεύθηκε σκληρά για να υπάρξει η ασπίδα προστασίας που τότε δεν υπήρχε.

Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι οι ανακοινώσεις που εκδίδει το ΚΙΔΗΣΟ είναι για εσωτερική κατανάλωση. Προσπαθεί να πείσει τους λίγους που βρίσκονται δίπλα στον Γιωργάκη να μην …λακίσουν!

Άραγε πιστεύουν εκεί στο κίνημα ότι μπορεί με ανάλογες ανακοινώσεις να πείσουν έστω και έναν έλληνα, για το αληθές του λόγου τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.