Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ΦΙΞ

Η αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης 
έχει αρχίσει και την ευκαιρία να επισκεφθούν τους χώρους του θα έχουν ειδικές ομάδες κοινού στις 18 Μαΐου, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

Οι υπεύθυνοι κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου όλα να είναι έτοιμα όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να μπορέσει το ευρύ κοινό να επισκεφθεί το παλιό εργοστάσιο Φιξ επί της Λεωφόρου Καλλιρόης που έχει μετατραπεί σε έδρα του ΕΜΣΤ, ωστόσο οι πρώτοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία στις 18 Μαΐου, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

Αν τελικά πάνε όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό, κατόπιν προσκλήσεως ομάδες ειδικού κοινού θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο νέο κτίριο, το παλιό εργοστάσιο Φιξ επί της Λεωφόρου Καλλιρρόης τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ προγραμματίζεται να υπάρξει τιμητική πρόσκληση για τους εργάτες που δούλεψαν τόσα χρόνια για τη μετατροπή του κτιρίου σε μουσειακό χώρο.

Στο τέλος του Απριλίου η διευθύντρια του μουσείου, Κατερίνα Κοσκινά, σκοπεύει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από το μέλλον του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.