Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ στην Τζολί για την αφαίρεση των ωοθηκών: «Τι έχει σειρά μετά; Τα ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ της;»

Η απόφαση της Αντζελίνας Τζολί να προχωρήσει στην αφαίρεση ωοθηκών και σαλπίγγων, 
στον φόβο πιθανού καρκίνου, προκάλεσε δίχασε το Hollywood. Βροχή τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια, ενώ η επίθεση της Κέτι Χόπκινς, άνοιξε διαδικτυακό «πόλεμο» με την επίθεση της στην ηθοποιό.

«Αντζελίνα Τζολί. Η αυταρέσκεια έρχεται ακόμα πιο κοντά. Αφαίρεση οργάνων για να μεγιστοποιήσει το προσδόκιμο ζωής. Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια;», έγραψε στο Twitter η γνωστή Βρετανίδα αρθρογράφος.



Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση της αρθρογράφου προκάλεσε «βροχή» σχολίων από τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιοι εκ των οποίων συμφωνούσαν, άλλοι, όμως, την επέκριναν λέγοντας πως δεν μπορείς να κατηγορείς για αυταρέσκεια έναν άνθρωπο που «παλεύει» με τον καρκίνο, δίνοντας, παράλληλα, κουράγιο σε άλλους ασθενείς με το ίδιο πρόβλημα!
Για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η Χόπκινς «ανέβασε» στη συνέχεια μία φωτογραφία στην οποία η 39χρονη σταρ καπνίζει και έγραψε «αυτό θέλω να πω: γεμίστε τα παπούτσια σας με κήρυγμα και όχι τα πνευμόνια σας με πίσσα»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.