Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Στον γιο οι υποψίες για την άγρια δολοφονία στη Βούλα

Ο γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού που την Παρασκευή βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στη Βούλα 

θεωρείται από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών βασικός ύποπτος για το φόνο. Ο νεαρός εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας καταβεβλημένος και ξυπόλυτος και προσήχθη στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής, όπου κρατείται μέχρι αυτή την ώρα.

Την άτυχη γυναίκα είχε εντοπίσει νεκρή την περασμένη Παρασκευή στο υπόγειο της μεζονέτας όπου διέμεναν στην οδό Ρόδου ο σύζυγός της. Η γυναίκα είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά και τον θώρακα, ενώ έφερε και σημάδια πάλης στο υπόλοιπο σώμα της. Η σορός εκτιμάται ότι είχε μεταφερθεί στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας, ενώ σύμφωνα με μια εκδοχή ο δράστης είχε αποπειραθεί να βάλει φωτιά και να κάψει το πτώμα της 60χρονης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 24χρονος γιος του θύματος πάσχει σύμφωνα με πληροφορίες από ψυχικά προβλήματα και φέρεται στο παρελθόν να έχει νοσηλευτεί σε εξειδικευμένες κλινικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.