Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Παραλίγο ΤΡΑΓΩΔΙΑ και ΘΡΗΝΟΣ στα Ιμαλάια για δυο Έλληνες παρουσιαστές!

Ένα λάθος λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για την ζωή του παρουσιαστή…

Για τις ανάγκες της εκπομπής τους αλλά πάνω από όλα της αγάπης τους για την περιπέτεια, βρέθηκαν στα Ιμαλάια για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης, πρωταγωνιστές και παρουσιαστές του «World party» μίλησαν στο περιοδικό Mytv για τη περιπέτειά τους.
Λόγω απειρίας σε ένα από τα επεισόδια που θα δούμε, θα έρθουν αντιμέτωποι με το altitude sickness, τη νόσο των ορειβατών, που εμφανίζεται λόγω απότομης αλλαγής υψομέτρου. Ο Γιώργος χάνει την ανάσα του και πλαγιάζει στο έδαφος. Η φιάλη οξυγόνου σταματά να λειτουργεί. Για πρώτη φορά η κατάσταση γίνεται πραγματικά επικίνδυνη! Μόνη λύση, η κατάβαση του βουνού.
«Πέφτω κάτω και προσπαθώ να καταπιώ αέρα. Η φιάλη οξυγόνου που έχουμε μαζί μας δεν λειτουργεί από δικό μας λάθος και οι επόμενες 8 ώρες είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχω ζήσει μέχρι τα 36 μου χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω τόσο κοντά στον θάνατο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και σας μιλάω αυτή τη στιγμή. Η περιπέτεια αυτή είναι κάτι που ίσως θα θυμάμαι για πάντα» περιέγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.