Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δεν είχα προσωπική σχέση με τον Βλαστό, υποστηρίζει η δικηγόρος που φέρεται ως ερωμένη του


Οι απολογίες συνεχίζονται
Η Λίτσα ήθελε να με εκδικηθεί, γιατί αρνήθηκα να την εκπροσωπήσω ως δικηγόρος στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, φέρεται να υποστήριξε

«Δεν είχα προσωπική σχέση με τον Παναγιώτη Βλαστό, παρά μόνο επαγγελματική», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της στους ανακριτές κατά της διαφθοράς, η δικηγόρος Αδαμαντία Αγγελέτου.

Πρόκειται για τη γυναίκα που σύμφωνα με τη δικογραφία είχε ερωτικό δεσμό με τον Παναγιώτη Βλαστό και τον οποίο εκπροσωπούσε στα δικαστήρια ως συνήγορός του. Η δικηγόρος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των 37 προσώπων που εξάρθρωσε η αστυνομία και σήμερα απολογήθηκε στους ανακριτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της υποστήριξε ότι η σχέση της με τον Βλαστό ήταν μόνο επαγγελματική και ότι η ίδια ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της εκδικητικότητας της περιβόητης «Λίτσας», της εξαδέλφης δηλαδή του Βλαστού, Ευαγγελίας Βλαστού, η οποία με σειρά καταθέσεων της στην αστυνομία, αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος.


Η Αδαμαντία Αγγελέτου, κατά πληροφορίες υποστήριξε πως η Λίτσα ήθελε να την εκδικηθεί επειδή αρνήθηκε να την εκπροσωπήσει ως δικηγόρος στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Στη δίκη αυτή η Λίτσα ήταν κατηγορουμένη.

Τέλος, η δικηγόρος φέρεται να ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με τον Βλαστό πριν 2 χρόνια όταν το δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεσή του τη διόρισε αυτεπαγγέλτως συνήγορό του. Οι απολογίες συνεχίζονται.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.