Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Θέλω να κάνω και άλλο παιδί»


Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφήθηκε για το «Down Town» Κύπρου και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, τη σχέση με τον γιο της Μάξιμο και παραδέχτηκε το λόγο που θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Για τον ρόλο της στην «Εθνική Ελλάδος», η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δε θα έλεγα ότι έχουμε κοινά στοιχεία… Η Φοίβη Παπαδάτου επένδυσε και στήριξε την καριέρα της στις δημόσιες σχέσεις, επιδιώκοντας με κάθε τρόπο την προβολή της. Ενώ κατά βάθος έχει καλά στοιχεία, τα θυσίασε γι’ αυτό που η ίδια θεωρούσε καριέρα, χάνοντας όμως την ίδια την ψυχή της! Όλο αυτό που έστησε, ήταν τελικά κάτι πολύ ρηχό, πολύ πρόσκαιρο – κι ας έγινε μια από τις μεγαλύτερες σταρ της εγχώριας showbiz. Και επειδή, όπως σου είπα, είχε κρυμμένα μέσα της καλά στοιχεία, κάποια στιγμή ταρακουνήθηκε. Αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής, να αναζητήσει την αλήθεια της, να αφήσει πίσω της τη βαρετή απατηλή ζωή της κυνηγώντας ένα ελπιδοφόρο στόχο»...

Αναφερόμενη στην φετινή της συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, δήλωσε: «Ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του! Ο Γιώργος είναι τόσο πολύπλευρος, τόσο πολυτάλαντος, οι δουλειές του είναι εκπληκτικές. Έτσι, όταν επικοινώνησε μαζί μου ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντώνης Αγγελόπουλος, που εκτιμώ πολύ, για να μου πει για τη σειρά και να μου προτείνει το ρόλο της Φοίβης, ένιωσα μεγάλη χαρά. Και τον ευχαριστώ για την επιλογή του! Διάβασα το εκπληκτικό σενάριο του Γιώργου, ενθουσιάστηκα σφαιρικά αλλά και συγκεκριμένα με το ρόλο που μου πρότεινε και αποφάσισα ότι ήθελα πολύ να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά».

Ακόμη παραδέχτηκε πως, όταν δουλεύει πολύ, ο γιος της Μάξιμος, της κρατάει μούτρα, εξηγώντας: «Φέτος επέλεξα να μην κάνω θέατρο παράλληλα, παρόλο που υπήρξαν πολύ αξιόλογες προτάσεις. Έτσι λείπω μόνο τρεις μέρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια. Αλλά, παρόλα αυτά, μου λείπει και του λείπω. Την τελευταία φορά δε που έλειπα ολόκληρη μέρα, μου κρατούσε -φαντάσου- από τώρα, μούτρα».

Όσο για το αν είναι αυστηρή μητέρα, η ίδια επεσήμανε: «Πώς θα μπορούσα να είμαι αυστηρή με αυτό το γλυκό, τρυφερό μωράκι; Προσπαθώ φυσικά να τηρώ όσο γίνεται ωράρια φαγητού, διότι ύπνου δεν γίνεται-αν ο Μάξιμος δεν θέλει να κοιμηθεί-δεν κοιμάται με τίποτα. Έχουμε ένα προβληματάκι με τον ύπνο… Σιγά-σιγά όμως, δείχνει να φτιάχνει κι αυτό».

Θα ήθελε όμως να κάνει κι άλλα παιδιά; «Θέλω. Για χάρη του Μάξιμου! Αλλά αργότερα, να τον απολαύσω πρώτα, να τον χαρώ, και να μπορέσω να κοιμηθώ πρώτα λιγάκι…», σημείωσε με ειλικρίνεια.

Τέλος, περιέγραψε πως περνάει μία τυπική μέρα στο σπίτι με τον γιο της: «Ο Μάξιμος ξυπνάει πρωί, επομένως κι εγώ. Τρώμε μαζί πρωινό, παίζουμε, διαβάζουμε παραμύθια, χορεύουμε, τραγουδάμε, πάμε βόλτες, πηγαίνουμε στο μαγαζί του μπαμπά, περνάμε υπέροχα!».

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.